Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 375444 kartus)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED LCD/PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #325: 2011 Sausio 20, 17:26:02 »
Nu aš suprantu kad sony, samsung, panasonic ir t.t. "širpotrebas" pas mus valdo.Pagal vaizdo kokybę tai visi šitie aparati "rūko" palyginus su kai kuriomis atrodo pagal vardus ir visiškai nežymiomis firmomis.
Matai kadangi aš pažystamas su sat tv pakankamai iš profesionalios pusės tai nustebtum sužinojes kiek iš dabartinių sat naudotojų apsidžiaugtų galėdami atsikratyt vieno papildomo pultelio ir imtuvo, o galėtų tuo naudotis tuo iš pačio teliko.
dabar jau turiu daugiau laiko, tai paklausiu šiek tiek informacijos apie tuos telikus (+)
Garantija ?? Atvežimo terminas ?? Vartotojo instrukcija Lietuvių kalba ?? Garantinis aptarnavimas ?? Èia keli klausimai pradžiai (v)

Dabar apie DVB-S2. Tarkime, kad Kaune turiu tokį TV, ne Technisat, bet Panasonic TX-P50V20E. Ką gero gali pasiūlyti man ?? :V

čia šiek tiek apie šį "šerpotrebą":
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279623234

All in all Panasonic V20 is a fantastic TV and the picture quality is close to being the best available today. ;)
Beviltiška diskutuot apie tai ko nebus, arkliui aišku kad nebus nei garantijos nei instrukcijos lt kalba, pats puikiai manau visą tai supranti.O telikai dabar yra Klaipėdoje dar 3 vnt likę.Apie technisat dvb-t imtuvų problemas gali irgi nepasakot, žinau tuos dalykus puikiai, apie dvb-c nelabai domiuosi.Šiaip būtent šio teliko kaina vokietijoje iki išpardavimų buvo 1449eur.Draugas vieną sau pasiėmė tai sakė nelabai mato su kuo lygint galima vaizdo kokybę iš esančių pas mus parduotuvėse.Aišku čia sąslyginis dalykas, priklauso nuo signalo šaltinio ir t.t.
Tai tuo temą galima ir baigt, nelabai man čia noro yra kažką bandyt įrodinėt.Man pasiūlė, aš pasiūliau čia, intereso jokio savo čia neturiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 20, 17:34:14 sukūrė mariuskm »