Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas  (Skaityta 381360 kartus)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Re: LCD/LED, LCD, PDP TV pasirinkimas
« Atsakymas #2175: 2015 Sausio 08, 18:04:41 »
Turiu panasonic tx-42as650e toli ale smart tv, nežinau aš kodėl jį pasirinkau, bet turiu jau beveik metus, tik kolkas apart tv funcijos nesinaudojau juo, dabar pradedu pasižaisti su juo ir kyla labai daug klausimu, pradziai tai žiauriai nepatogu su paprastu pulteliu kazka rasyti ar valdyti, sakau gal galima pajungti klaviatura ir pele prie jo? ir ar tnka paprastos kompiuterines ar butinai butent panasonico kazkokios tv skirtos buna?
 Toliau tai neleidzia perziurėti video per narsykle kitose svetainėse apart youtube, ir prašo atnaujinti sistemą, tačiau naujinant erroora išmeta. Gal kas kokiu patarimu? ar šiaip zinot kokiu gudrybiu su tokiais tv?

Pas mane P50ST60, tinka paprasta pelė ir klaviatūra. Va kamerą kai norėsi pajungt, tada jau teks imt originalią. Dėl softo atnaujinimo, negaliu atsakyt, nes pas mane viskas tvarkoje. Per naršyklę ir nesitikėk, kad video rodytų. Gudryvė, tai nebent DLNA pasijungt, daugiau kaip ir nelabai žinau ką.