Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 394157 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #500: 2013 Spalio 10, 21:51:31 »
Ateina nenumaldomai ta valanda, kai teks galutinai apsispręst, dygliuotas ar nedygliuotas imti... Vis dvejoju,neapsisprendziu, kas padesit ? :D Vazineju pagrinde mieste, nemazai, uzmiescio taip pat kozna dien po 3km buna (nelabai priziuri dazniausiai to kelio), nokian hakapelita siulo 7 berots dgliuotas ir dar vienas neblogas nedygliuotas kazkokias.. Pasimetes ziauriai esu, vieni padangista varo, kad labai kauks us, sako kai svarus asfaltas ale dar blogiau ir t.t. , net nezinau kuom tiket, sako imk minkstesnes gumos nedygliuotas ir fsio, bet kad kiekviena ziema gi ir to ledo, ar sniego suvazineto nemazai matau, tai dygliai ok butu.. Na patarkit is asmenines patirties jus :) Dekuj labai :)
Beje, padangos pas mane 205/55/16, jeigu deciau 205/60/16 ? Ziauriai atrodys ? Kazkiek auksciau masina stoves, ar nieks net nesijus ? Aciu uz protingas nuomones :) Nes padangistai zinot.. Biski saliska nuomone vadinkim taip, tai nelabai ir klausyti norisi :)