Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 395493 kartus)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #225: 2012 Lapkričio 04, 12:20:57 »
Klausimas: Praitą met ant neilgo medvaržčio su didele galva su naujom žieminėm padangom užvažiavau(skylė nedidelė buvo kad taip greit neišsileido). Nuvažiavau Vilniuj į ratų servisą, ir man užtaisė su siūlu skylę. Su yla padarė didesnę skylę ir prakišo tą siųla. Na manau yra daug kam taip darę. Taigi dabar balansavau žieminius ratus ir man meistras sako: Blogai užtaisė skylę, nes taip su siūlu  tvarko tik senom padangom kurios prie pabaigos. O dėl to kad kai prakiša ylą padangoj nutraukia tas vielas(išdrąsko) ir jos taip sakant būna negražiai nutrauktos ir kai padanga juda visaip vašiuojant tos vielos pradrasko po biški gumą ir atsiranda gumbai, todėl susigadint gali nauja padanga. Taigi jis man siūlo norm tvarkyt:pragręžti skylę ir iš vidaus lopą dėti. Skylę pragrežus tos vielos tipo būtų gražiai suėjusios(ar kažkas pan.) Taigi man tikėti juo ar čia nesąmones šneka kad labiau pralobt. Gal esat susidūrę taip?