Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ieškau ekonomiškiausio audi universalo varianto, padėkit. :)  (Skaityta 13312 kartus)

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
jūs kokybės sąskaita netaupykit :)
esme sumontavimo kokybej.. duju iranga vis viena visi ta pacia deda jei jau lenkus ziuret :) lenku beda tik purkstukai, aisku jei neziurim i diego kompus ;) nemazai daliai italu dabar jau toli iki lenku :D

hmmm .... del irangos pigumo - pries pora metu radau geriausia kaina uz tiesioginio ipurskimo iranga (1800 ltl i B4 2.0 85kw. kiti siule ~2500). tai pas ta "meistra" vazinejau turbut karta per menesi minimum, pastoviai islysdavo kokios nors nesamones. smagiausias bug'as buvo, kai balionas kazkodel tai pradejo leisti dujas i visas puses, aisku ir i salona :[
siaip ne viena iranga man montavo BRC, priekaistu neturiu.
P.S. normalus patarimas - svarbiausia montuokis mieste, kuriame ir gyveni pastoviai. Nepamatysi kaip bus smagu nuvaziuoti pvz garantinei profilaktikai kokius 200 km i viena puse ...

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
mano manymu tiek pat nuo įrangos priklauso, tiek pat ir nuo sumontavimo (reguliavimo, komponentu parinkimo ir t.t.)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Daug daug daug ko klausiau ir sulaukiau lb gerų atsiliepimų dėl alytiškių kur gataz lyg rekomendavo. Užsirašiau, kitą penktadienį turėtų sudėti jeigu viskas bus gerai. 2900 lt, itališką, pamiršau pavadinimą. Kol kas niekas nesiskundė iš ~10 klientų.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Daug daug daug ko klausiau ir sulaukiau lb gerų atsiliepimų dėl alytiškių kur gataz lyg rekomendavo. Užsirašiau, kitą penktadienį turėtų sudėti jeigu viskas bus gerai. 2900 lt, itališką, pamiršau pavadinimą. Kol kas niekas nesiskundė iš ~10 klientų.
Romano iranga
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
Romano iranga

Vakar man sumontavo Romano itališkas dujas, ką galiu pasakyti, vertinu darbą 10 su +, padarė labai gražiai, kapotą atsidarius viskas atrodo tikrai labai labai gražiai. Užtruko nuo 8:30 iki ~20:00 h ir viskas veikia labai labai maloniai. Kainavo - 2900 lt, 53 l balionas vietoj atsarginio, pildymas per bako dangtį (jokių buferio grežinėjimų!).

Nepažiūrėjus į tai su kuom važiuoji sunku pasakyti ar važiuoji dujom ar benzinu, dirba viens prie vieno kaip visada.. Žodžiu, kol kas l.patenkintas, pažiūrėsim mėnesines sąskaitas. :) O tada kada padarysiu išvadas, bei skaičiavimus efektyvumo. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 19, 13:21:57 sukūrė Markas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu va, saunu, kad tvarkingai padare :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gaisras

• Įrašai: 1543
    • Žiūrėti profilį
tingejau visa tema skaityti, tai paskaiciau pirma ir paskutini puslapius. Kaip matau, jau pavelavau :D

Na bet mano nuomone tokia. Nori ekonomiskiausio varijanto, tai is audi tiktai b4 1.9tdi. Ypac jei zmogus vaziuoja daug. Sis variklis, as manau, kad yra pats geriausias ekonomiskumo ir patvarumo pavyzdys.
Kuro sanaudos apie 5l. lengvai ir tikrai pigiai aptarnaujamas.
Is tikro dabar bandau sugalvoti jam minusu, tai kas nors man padekit, nes nesugalvoju.

Na ir jus skaiciuokit kaip norit, bet neiseina man suskaiciuoti taip, kad su benzininiu varikliu + dujos, butu pigiau. nu man niekaip nesigauna.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tingejau visa tema skaityti, tai paskaiciau pirma ir paskutini puslapius. Kaip matau, jau pavelavau :D

Na bet mano nuomone tokia. Nori ekonomiskiausio varijanto, tai is audi tiktai b4 1.9tdi. Ypac jei zmogus vaziuoja daug. Sis variklis, as manau, kad yra pats geriausias ekonomiskumo ir patvarumo pavyzdys.
Kuro sanaudos apie 5l. lengvai ir tikrai pigiai aptarnaujamas.
Is tikro dabar bandau sugalvoti jam minusu, tai kas nors man padekit, nes nesugalvoju.

Na ir jus skaiciuokit kaip norit, bet neiseina man suskaiciuoti taip, kad su benzininiu varikliu + dujos, butu pigiau. nu man niekaip nesigauna.1.8T cabrio
bet ir vaziuosi tu su juo kaip su b4 1.9tdi o ne kaip su a4
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
dar būna žmonių, kurie ir apie komfortą, saugumą galvoja...

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
[/quote] nieko komfortiskesnio toj a4 palyginus su b4, bent man, vos ne ta pati bulka

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Citata iš: gataz
nieko komfortiskesnio toj a4 palyginus su b4, bent man, vos ne ta pati bulka
Nebesvaik tu tik :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
jei jau komfortas toks pats, tai ką pasakytum apie saugumą ?? ;)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
[/quote]

Jo, A6(C5) irgi nieko komfortiskesio palyginus su B4, A8 irgi panasiai, vnz visos naujesnes audi kaip bulka vaziuoja kai kam :D :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
kai galvoji apie sauguma, komforta, nesirenki ekonomiskiausio, arba imi apynauja, o zmogus prase patarimo apie ekonomiskiausia

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
kai galvoji apie sauguma, komforta, nesirenki ekonomiskiausio, arba imi apynauja, o zmogus prase patarimo apie ekonomiskiausia

Susidėjus dujas ekonomija tokia 300 km mišriai - 50 lt. :) Na tikrai daug daug pigiau nei su benzu! :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
a kartais nesilankai klaipedoje??  :D

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
a kartais nesilankai klaipedoje??  :D

Pataikei. :D Draugė iš klaipėdos, tad nuvarom iki jos. :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
o ir tada labai matytas  :-] net is to pacio kiemo :D

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
o ir tada labai matytas  :-] net is to pacio kiemo :D

:D Prikolini? Pasakyk savo vardą, paklausiu draugės, gal dar pažįstamas koks būsi. :D Tu iš kurio namo? 29?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tu pakaitines auto ar pakaitines drauges ieskai :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
visi, kas dejosi, patenkinti sio zmogaus darbu tel. 8652 52599
Citata is kito forumo
''Šiaip tikrai rekomenduočiau Vyti. Visai nesenai montavo į Sebringą 2007. Darbas atliktas preciziškai. Po kapotu viskas kaip iš gamyklos, jokių bereikalingų šlangų, šlangelių laidų ir t.t. Dujų užpylimas įrengtas patogiai ir nedarkant vaizdo. Na meistras tikrai išmano savo darbą :) Vakar specialiai atsidariau kapotą, kad pasigrožėčiau''
na ką, pakomentuosiu ir aš apie Vyčio darbą:
viskas padaryta idealiai, jokių priekaištų, drąsiai rekomenduoti galiu visiems, automobilis Mazda Tribute. BRC informavo, kad į šį modelį dujos nesimonuoja :-] :D :D

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
Su dujom jau apie 1.5 mėn ir pakomentuosiu kaip viskas dabar su tom dujom sekasi (tik ką suskaičiavau savo biudžeta ir užpilimus). Sudėjus dujas po ~2 sav. išlindo klaida:

17536 - Fuel Trim; Bank 1 (Mult): System too Lean
        P1128 - 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent - MIL ON

Dar kartą teko nulėkti į alytų pareguliuoti (sutirštino mišinį) ir ten sureguliavo alregintos įmonės dyrikas. Trumpai pasakysiu tik tiek - nerealiai,  važiuoja dabar su dujom geriau nei su benzu, trauka žiauriai gera. :) Dabar apie skaičius:

Mano seni skaičiavimai:

Dujos būtų po 1.5 lt - ~40 l bakas = 40 l bakas / 12 l/100 km valgo = ~350 km = 1.5 lt x 40 l = 60 lt - 350 km.

Su benzinu po ~3 lt - 60 l bakas = 60 l bakas / 10 l/100km valgo = ~500 km = 3 lt x 60 l = 180 lt - 500 km.

Kažkur vidurkis - 90 lt dujom yra - 90 lt / 1.5 lt/l = 60 l duju / ~12 l/100 km = 500 km.

Iš tiesų taip ir yra - ryja apie ~10-12 dujų, t.y. 350 km - ~40 l dujų. Šį mėnesį pravažinėjau ~30 lt benzino ir ~400 lt dujų (be PVM, tai yra ~2200 km), o su benzu būtų ~800 lt.

Sutaupiau ~370 lt šį mėnesį!

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
tai su vienu balionu iki klp devaziuoji ir dar biski lieka :D visai gerai tos dujos tik kad bagazine uzima biski ir tiek  ;)

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Na beveik, kaip tikras buhalteris tu čia suvedei.. :) Tik tuos 370 lt kolkas vadinčiau, kaip investicijos dalies grąžą. Bet žiūrėk, kokie 7 mėn ir atsipirks.. Visai įdomiai tu čia infromacijos duodi, jei taip kas ketvirtį sąžiningai sąnaudas/išlaidas deklaruotum, tai matytusi reali situacija, kaip su tais "kopūstais" yra  :D

P.S. tik tos kainos LPG 1,50 ir benzinas 3,00 čia jau ne kaip pas paprastus žmones  :D . Tas truputį koreguoja situaciją ;)

Sekmes!!!

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
situacija duju naudai, nes perkant su PVM skirtumas dar ryskesnis.