Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: grečio viršijimas  (Skaityta 5352 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Re: grečio viršijimas
« Atsakymas #25: 2010 Sausio 22, 02:33:24 »
Šeštadienį su nauja anomalija susidūriau... Važiuojant į slalomą žalieji nukirto. Leistinas greitis buvo 70, aš važiavau iki ~85km/h, o man policajai pakišo ant radaro 107km/h. Na žodžiu pokalbyje buvo atvirai prašoma litų. Paprašius po ~10min pokalbio parodyti, iš kokio atstumo nušautas esu ir koks nušovimo laikas, buvo labai patyliukais atiduotos teisės ir palinkėta gero kelio... Nu žodžiu, likau apšalęs, nebuvo buvę dar tokių prikolų nė vienam mieste...

pazystamui yra buve panasiai. nukirto, pakviete pabazarint, pradejo rasyt, o kitas nuejo toliau saudyt ir kita susaude per ta laika, kol rase protokola. pazystamas sako, atsiprasau, o gali parodyt kiek as virsijau??? baigias taip kaip ir tau
Buvo vienam irgi pakise netikra greiti, bet idomi situacija buvo :-] Pasisodino i masina zali, sako paziurek kiek virsijai, o tas jiem sako nu vyrai pykit ar nepykit, bet meginat mane apsaut, nes as vaziavau bent 20kmh dar greiciau nei rodot :-] Nu tada palinkejo gero kelio ir pasake kad toliau pareigunu nebus, gali mynt :D bet senai jau buvo, pries kokius 5 metus :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91