Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bauda už važiavimą per pervažą nesustojus  (Skaityta 16669 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Tau jau ne 1nas ir ne vieną kart rašė, kad negerbi kitų ir kelies per šikpopierių. Aš ta patį galiu patvirtint. Čia eilinis kartas kai parodai mužikiškuma. O kad sergi anti liaudiškumu manau jau ne 1nas ta pastebėjo.
per ką keliuos? :-] kas čia per išsireiškimas, ką jis reiškia?

Rašė vienas, vieną kartą, provokator, atominėj temoj, kas dar? prašom citatas.

Aš galiu patvirtinti tik tiek, kad tu nesivargini pasidomėti ne tik temom, apie kurias vyksta diskusijos, svarbu trigrašį įkišt, bet ir apie Kelių eismo taisykles, kurias būtina žinot dalyvaujant kasdien eisme gatvėse. Tavo pamokymai čia man ne tik kad mažų mažiausiai netinka, bet dar ir parodo tavo nesugebėjimą blaiviai priimti kritikos, kad ir aštresnės, bei sureaguoti į tai tinkamai, darant tam tikras išvadas, tarkim, atsidarant http://www3.lrs.lt/pls/inter2/dokpaieska.showdoc_l?p_id=284131 ir elementariai perskaitant, o po to oponuojant diskusijoje argumentais, o ne imantis asmeniškumų.

O durnių toleruot, gerbt ir mylėt niekas manęs neprivers - čia tau taikoma ar ne, gali pats susigalvot.

Ir kas tas antiliaudiškumas?  :think: