Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bauda už važiavimą per pervažą nesustojus  (Skaityta 16651 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Tai tamsta man pagrįskite koks tikslas yra stop ženklo?  kai prie jo sustojus matomumas praktiškai nieko nematai?
Mano nuomone šalutinis ženklas puikiai tinka ir taip privažiuoji lėtu greičiu 10-20km/h apsidairai ir nuvažiuoji. Arba kaip alytuje T formos sankryža yra matomumas iš toli visos sankryžos 90 procentų tai reiškia kad matai iš abiejų šonų po 300-400 m atstumą atvažiuojančias mašinas kai tau pačiam iki sankryžos 200 metrų. Tai kokio .... reikia sustoti likus 10 metrų iki sankryžos jei jau pastebėti galėjai penkis kartus ar kas atvažiuoja. Avarijos dažniausiai įvyksta kaip iš šalutinio į pagrindinį išlekia jūsų manymu stop apsaugo nuo tų avarijų? Aš manyčiau jog jei pražiopsojo šalutinio ženklą tai pražiopsos ir stop ženklą tad nebėda daryti visur šalutinio kelio ženklą ir tiek.. P.s. Prie vieno stop visada sustoju tai prieš bėgius :D

As tau antra karta pakartosiu, jei reiks ir trecia ir ketvirta, atskirk KET reikalavimus ir blogai isspresta infrastruktura, matomumas, ne vietoje zenklai, perdaug ju, permzazai ir t.t.