slashas, is taves man atrodo atimtu teises ir be svarstymo eilinis policininkas-stazuotojas...
As neagituoju, taciau sakau kad nieko neimanomo nera, o ranku nereikia nuleisti net tada kai jos surakintos
Nepamirskit, kad egzistuoja ir kita puse, kuri vadinasi "gynyba", labai norint ir mastant biski platesniu kampu gali viska isvartyti tau palankesne linkme ( buvo slidu, lijo, buvo pribarstyta zvyro, praslydau zenkla,zenklas buvo apipaisytas, pareigunai mane pasivijo po 1km ir budamas tuo metu nestabilios emocines busenos ...na namuose nutiko tas ir tas...as pasirasiau protokole)
Zodziu bandyti galima, yra tikrai ne vienas budas, bet labai daug kas priklauso nuo aplinkybiu.
Juk audi bendruomenes narys i mus ir kreipiasi del patarimu, o ne del to kad ji teistume.
Na mano poziuris kitoks, greiciau teises jis atgaus nei po teismus vilksis, ant protokolo pasirase (dzin kokia busena, sunku irodyti po fakto), o tai jau teisme iskart dideli sverta policijos naudai turi, reikejo nepasirasyti ir iskart isvardinti, kodel nepasirasai ir kodel nesutinki su pareigunais...
Kitas dalykas, dauguma pervazu dabar filmuojamos, tad gali "papulti" po tokio teismo ir ant 6men. teisiu atemimo, lazda turi du galus ir visad reik pasverti, kas greiciau, pigiau ir maziau nervu kainuoja.
As pritariu jei policininkai butu neteisus, tada galima bylinetis, bet dabar tai yra tik zaidimas ir savo ambiciju ir pinigines storio rodymas, juk visi zinome teisminis procesas kainuoja, jei ne pinigais tai laiku ir nervais