Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Barzdaskutes pasirinkimas  (Skaityta 44906 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: Barzdaskutes pasirinkimas
« Atsakymas #75: 2015 Birželio 05, 14:39:09 »
sąmokslo teorijos :D
dar kartą sakau - niekam nieko nekišu. tiesiog buvau sukūręs temą, kurią užrakino ir nusiuntė į šią temą.
mes matom ir apie nekišimą gali nekartoti, jei nekiši tai ir to nesakant matysim kad nekiši, taigi leisk nuspręsti kitiems. tai individualu, visiems atrodo skirtingai.
Aš nesakyčiau kad kiši, bet subtiliai įsitrinti bandai - viskas su tuo gerai.
Antra vertus, pradžioje gal galėjai paminėti kad prekiauji, nesakydamas www, bent aš būčiau taip daręs. whatever.
dėl komercijos - jei pats kaip sakai dirbi su pardavimais, turbūt neini per forumus ir "neprisitrininėji" kad parduot kažkokį daiktą :D
ar kaip sakai - griši, kai diskusija vėl pasidarys įdomi apeliuodamas į mane. nuoširdžiai sakau - perskaičiau diskusiją nuo pradžių. pasakiau, manau, argumentuotą savo nuomonę. pasak Jūsų jei būčiau pasakęs - skutuos su 5-os ar 7-os klasės braunu ir man zjbs, tai jau diskusija būtų įdomi? nes iki šiol tokie pasisakymai tik ir buvo. bet man ji nzjbs, todėl ir rašau čia.
Esu užsireginęs vienam forume, kur kaip tu užsirašęs savo www, tik jį rodo visur prie profilio, bet tiesiogiai nepardavinėju, nebent kas klausia konkrečiai apie mano parduodamus dalykus. O galėčiau, bet kažkaip neužsiimu.
Re. apeliacija į tave: arba nesupratau, arba.. tiesiog pasakiau faktus apie save, ir faktus apie tave iki šiol. kad tu pardavinėji iš to www, ir kad aš išbandžiau tą ir aną. O visa kita yra mano nuomone. Nežinau apie kokias apeliacijas kalba eina. Tu gal labai jautrus ir įžeidus esi? tada tavo patogumui galiu rinktis atsargesnius žodžius, nepilti visko, tiek faktų tiek nuomonės tiesiai.
Re. nzjbs diskusija: taip, su tuo viskas gerai, bet parduoti tikslas yra, IMHO.
jums asmeniškai nieko nekišu.
nesikartok jau rašiau apie tai, kad kiti nuspręs, ar jiems kišama ar ne. yra labai plona linija tarp tų dviejų dalykų, ir žmonių standartai ir NUOMONĖS skirias.

Na va pagaliau panašėjam į normalų pokalbį
atsakymas tau labai paprastas jei jau kalbam apie tai be užuolankų - dviašmeniai skustuvai gaminami ir/arba dengiami metalais atspariais korozijai ir kitokiems išoriniams-mechaniniams poveikiams. jie amžini (jei nepameti arba nepavagia), dažnas vyras turi skustuvą, kuris jį lydį visą gyvenimą. tai kaip tau atrodo? pirkimas jų būtų toks pat kaip tų plasmasinių kotelių? britvos yra >10 kart pigesnės nei kartridžai. daug parduotuvė uždirbtų juos pardavinėdama? šepečiai - biudžetiniai 2-3 metams, premium 10-15 metų. šluotum nuo lentynos kas mėnesį? muilas/kremas - pusei metų - metams.
jei tikrai nori diskutuot o ne kažkuo kaltint - diskutuojam :)
greičiausiai nežinai, kad kartridžai todėl ir atsirado, kad žiletui išpopuliarėjus visam pasauly jis suprato, kad pinigų tai mažai..
Nepyk, negaliu be ironijos: tai gal dar papasakosi kad ir automobiliai šiais laikais trumpiau tarnauja, ir dauguma kitų buities rakandų? papasakosi apie planned obsolescence?
Gal šerloku holmsu arba captain obvious būsi? :) :)
nėįsižeisk tik. bet esmė tame kad viskas čia ir ežiukui aišku ir tą reikėjo rašyt iš karto.
Turiu omeny tai, kad parduotuvės rinksis tai kas darys didesnę apyvartą - kartidžus, ir tas irgi sav. suprantama. Tačiau visada atsiras alternatyvų. Jei, sakykim, vienas prekiautojas esi lietuvoj tokių dalykų (netikrinau marketo), atrasi savo žmones, ir tai nereiškia, kad neužsirbsi pinigų. Taip kad dengtis neuždirbimu, imho, neturėtum. Aš puikiai suprantu kad yra pelningesnių produktų, bet tai nereiškia, kad tavo yra nepelningas. Bet tą žinai geriau pats.