as kalbu neapie saltos masinos gazavima gazuojama silta masina o jai tu bijai kad as ja gazuoju ir ziuriu kaip inai trauke ir kaip renka greiti taiu hebra atsiprasau tada kaip man suzinoti kad motoras dar geras jus man tai pasakykit o kad varyti i serviza ir matuoti kompresija tai ja labai lengva sukelti ira
sita dalyka s zinau gerai kaip galima pamatuojant sukelti kompresija kad butu geresne as su savo masina kaip vazinejiu tai manau mazai tokiu ira as su savo kol nepakeiciau skidelio tai nzn delko bet apsukos lengdavosi net virs 7k daba kai kitas skidelis tai kaskur ties 6.5k ribotuvas sudirba ir as savo masinai lauziu redlaina labai daznai o ziema tai kaime isvis rodykle apsuku nekrenta zemiau 5k
kaip suprast kaip jinai traukia ? tai ka nueini prie 4,2 motoro ir jinai traukia gerai vadinas gera masina ? mano galva kad matyt ar variklis gera nenumires atsidarai kapota ziuri ar neapsimyzes, pamatuoji kompresija, pasijungi, prie diagnostikos, o ne pagal traukima ir pasidraskyma po aikste
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
tau tikrai su galva ne visi. tai vadians savo masina kai pardavinesi leisi ir kitiems red line pavaryt ? bet ne ziema o ant asfalto paraizyt
p.s ir kaip surpasti prie siltos masinos varai visom pavarom iki red line ? is po nakties stovi masinos arba jau kelias valandas nevestos tai tu cia pasisildai jas ??? ~20minuciu manau reiketu kad pasiltu iki normalios temepraturos variklis. o tau jau kaip rasei po 5min viskas aisku kokia masina nesirisa galai