Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.  (Skaityta 83090 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Re: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.
« Atsakymas #50: 2011 Gegužės 20, 03:52:21 »
kaip pas jus konsole widurine nenusitrynus pas mane wisur aptrinta nezinau net ka daryt :/

tiesiog ja reikia perdazyti is naujo , seniau buvau rades forume, gaila dabar neberandu :( kaip isarde klima org maga , viska su acetonu nuvale ta silikona suveite nudaze masinos spalva tai bliam kaip tiko, tik pas ji masina tokios auksines spalvos , bet bent juodai nudazyti ir viskas idealiai , jis pagrindiniu mygtuku nedaze o tik tuos melyna ir raudona padare taip , kad juosteles uzdejo mazytes kad matytus spalva ir nudaze , ir nulupo tas juosteles, reikes kada laiko bus irgi taip pasidaryti.

Del vaziuokles pas mane prieki kazkas bildejo, labai igriso , siaip nieko , o kaip ant laisvu paleidi ir per kokias duobytes menkas tada garsas atsirasdavo vienoj pusej, tai nzn kas buvo pakeiciau visus amortikus , ir rado,kad sake buvo itrukus varztas neprisivezdavo todel , kad kazkoks pedikas seniau idejo bloga varzta ir suskalde zodziu, gal del to taip buvo nzn , nors kiek veziau , kad patikrintu ir 2 kartus regitroj , savko vaziuokle ideali vaziuosi ir vaziuosi bet kas bildejo nzn, dabar viskas va gerai , ir galiu pasakyti vaziuokle tikrai yra patvari , o beto kas mane labiausiai dziugina , kad ji nerudija , nes yra aliumine  :H