kiek sanaudas matot 1.9tdi 96kw?
pas mane irgi maziausiai 7l. mieste
Sveiki.Pas mane ir A4 B6 2001-04m.96kw PD.Masina turiu apie 2 metus ir galbut su labai dideliom problemom dar nesusiduriau.Bet parasysiu kas buvo nutike per ta laika.Kiek pamenu pirma problema buvo tokia: Gryzus is atostogu vasara is Lt.Isedau i masina,uzsikurus ir pastebejau,kad nebeveikia valytuvai,sviesos,posukiai ir t.t.Vienu zodziu kazkaip stebuklingai bestovint masinai isejo saibom(nzn kaip cia teisingai pavadinti)visas tas mehanizmas kur jungias posukiai,ilgos sviesos,valytuvai.Turbut supratot.Uz remonta sumokejau daug kol issiaiskino kas yra,nes diagnostika nieko nerodo,arba tie mahanikai pirmakursiai 
Antra problema buvo tokia,kad dingo trauka.Pirmoj eilej keiciau Oro srauto matuokle-nepadejo.Keiciau EGR valve-nepadejo.Keiciau visas slangutes kas susije su oru-nepadejo.Tada siaip ne taip pasirodo,kad-Air boost presure sensor buvo jau nusibaiges-Padejo.
Dabartine problema atsirado,kad stabdziai yra labai kieti.Tai pasirodo,kad-Vakumo pusle reikia keist.
Lyg daugiau nieko rimto ir nebuvo.
Turbut visi supratot ka norejau pasakyti. 
pas mane kaip tik pirkau , nei viena lempa nedege

reikejo pakeisti visas , nors jokiam blokui nieko nebuvo , pakeitimo uzteko. Cia tas Air boost presure sensor tai kur ir man buvo? oro slegio daviklis ane ? O kokio minkstumo turetu but stabdziai , nes seniau kazkaip lyg ir lengviau pas mane spaudesi , o dabar kelis kartus jei paspaudineji ir koki trecia karta nori jau stabdyti tai stabziai akmeniniai pasidaro, bet palaukus neilgai vel atsileidzia kazkiek, gal ir pas mane ta pusle (v) kuioj vietoj ji randasi
pas mane irgi rankenele netycia nuluzo :S is kur nauja gaut
Audi centre atskirai parduoda bardacioko rankeneles.
tai ten galiu gauti tik rankenele ane ? o spinele is savo senos ideti?