Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.  (Skaityta 82547 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.
« Atsakymas #200: 2011 Rugpjūčio 05, 23:51:10 »
pas mane vadinasi bardaciokas ne taip sugedes, nes pas mane tie sonai sveiki, bet rankenele luzo :(

Jeigu kam dar tokia beda , tai vienas is galimu variantu:
Atsidarius bardacioka kaireje puseje is sono yra maza skylute, T20 zvaigzdutes pagalba isukame joje esanti varzteli ir isimame spynele. Iremus viena puse, is kitos ismusame rankeneles asele..Spynelese pagrinde nuluzta liezuvelis kuris stumdo atidarymo mechanizma. Liezuveli atgal priklijuojame superio klijais, paskui isilgai padarome maza grioveli. Sekantis dalykas, paimame paprasciausia samarieza nusmirgeliuojame puse jo ir lituoklio pagalba ilydome ji i grioveli.

Nuriebaliname pavirsiu ir is stiklo audinio iskerpame pagal liezuvelio forma ruosinius.Sutepame pavirsiu klijais ir uzdedame kokius 3 sluoksnius stiklo audinio.

Stai jums pats paprasciausias budas suremontuoti rankenele. Panaudota buvo super glue klijai, nuriebalinimui nefrasa, medvarztis gipso kartonui ir to pacio gipskartonio sujungimui naudojamas tinklelis.