O ar aš sakiau kad lyginu su 4,2 varikliu?
Galiu ir benzo sanaudas pasakyti, nes ilgai specialiai benzinu vaziavau:
Trasa nuo ~7
Miestas ir ramiai nuo ~11
O nematydamas ir nezinodamas bukles apie "lavonus" siulyciau pamastyti pries rasant.
Nereikia man tu liudininku, pasaku cia pilna forume, tuo paciu ir realybes, o apie keitimus vertetu tau ir nutyleti, jei nezinai situacijos
tu pradziai tiek pasikeisk kiek as - tada galesi samprotauti kazka 
P.s. tiesa, galiu palyginti su S6 340AG automatu - nes sanaudos +2ltr duju
o neretai +1ltr
Tiesa, cia toli grazu ne ramiai 
Tu pirma pažiūrėk kas pas mane pakeista, o ir ne kiniškom, o gerom dalim, tada ir turėsi kažkiek teisės čia kitus tildyti, o ne vaidinti ale geriausiai išmanantį apie teisingą ekplotavimą. Vairuok tu nors ką sau nori, nieko prieš tave neturiu, bet aišku visiems forumo ereliams 110kw bus mažai, juokas gi čia tas kw skaičius... Jei būtų lavonas jau, tai tada nė kiek nenustebčiau ir dėl 16 mieste, ir dėl 11 trasoje.
Kas čia per vaikų darželis? Visas forumas toks, jei kas paklausia patarimo, tai to pasekoje būna tik 90% post'ų gryno stūmimo ant kitų ir tiek. Vienas vairuoja savo 2.8 142kw ir čia jau "ledas", kiti motorai

ir t.t., kaip jūs galit sakyti žmogui, kad per silpna mieste ar trasoj, jei net nenutuokiat kaip jis vairuoja, ką prieš tai vairavo? Jei prieš tai su kokiu B3 1.8 mono pasatu važinėjo, tai 1.8T jam atrodys skraidys ir atvirkščiai.