Citata iš: S2 2009 Gegužės 05, 12:11:33 Citata iš: mafuxxx 2009 Gegužės 04, 22:15:07 Citata iš: S2 2009 Gegužės 04, 21:03:46 v8 projektai, mano niekam neidomiu poziuriu ,turi nulini naudingumo koeficientaKoki turiu tokio man uztenka ir nereikia ce tau vaidinti, kad s2 vairuoji. Nesiekiu buti pirmas darau savo malonumui, kad ramei per savo miestelio centra galeciau prareumoti Ir kaip tu sakai 316 kregzdes pagainioti Kol studentas esu ir nedirbu ner tiek litu masinai skirtiar ant nuospaudos uzlipau kad taip pariniesi vaikuti......ubages Q su v8 tik saules paisyti, daugiau niekam netinka ir graziai pavadinimas pacanams skamba.....2.2 gyvas atmosferikas dauguma rodikliu butu pranasesnis uz v8Nu sujuokinai Atmosferikas 5 kausu geresnis uz v8 idomukuom? Ir apie kokius rodiklius kalbi taigi nesi vazeves su v8 lengvame kebule tai is kur tu trauki ta info ? Kokios nuospaudos gal tu ir turi kad nebe Nr. 1 esi klp ira ir greitesniu Tas mano v8 uz 5 kausu moptora 20kg sunkesnis perkelus akuma i bagazine tai vairavimui dideles itakos neturi. Ir is vis nenoriu as ce pyktis!!!!!! Ko tu prikibai? Ir apie kokias nuospaudas kalbi taves nesuprantu ? Tipo tokia nuospaudfa kad vaziuoju ir esu patenkintas ka turiu, cegi kaiptik dziaugsmas man ?
Citata iš: mafuxxx 2009 Gegužės 04, 22:15:07 Citata iš: S2 2009 Gegužės 04, 21:03:46 v8 projektai, mano niekam neidomiu poziuriu ,turi nulini naudingumo koeficientaKoki turiu tokio man uztenka ir nereikia ce tau vaidinti, kad s2 vairuoji. Nesiekiu buti pirmas darau savo malonumui, kad ramei per savo miestelio centra galeciau prareumoti Ir kaip tu sakai 316 kregzdes pagainioti Kol studentas esu ir nedirbu ner tiek litu masinai skirtiar ant nuospaudos uzlipau kad taip pariniesi vaikuti......ubages Q su v8 tik saules paisyti, daugiau niekam netinka ir graziai pavadinimas pacanams skamba.....2.2 gyvas atmosferikas dauguma rodikliu butu pranasesnis uz v8
Citata iš: S2 2009 Gegužės 04, 21:03:46 v8 projektai, mano niekam neidomiu poziuriu ,turi nulini naudingumo koeficientaKoki turiu tokio man uztenka ir nereikia ce tau vaidinti, kad s2 vairuoji. Nesiekiu buti pirmas darau savo malonumui, kad ramei per savo miestelio centra galeciau prareumoti Ir kaip tu sakai 316 kregzdes pagainioti Kol studentas esu ir nedirbu ner tiek litu masinai skirti
v8 projektai, mano niekam neidomiu poziuriu ,turi nulini naudingumo koeficienta
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas