Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 90 v8  (Skaityta 113616 kartus)

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 90 v8
« Atsakymas #250: 2009 Gegužės 05, 17:57:49 »
v8 projektai, mano niekam neidomiu poziuriu ,turi nulini naudingumo koeficienta
Koki turiu tokio man uztenka ir nereikia ce tau vaidinti, kad s2 vairuoji.  Nesiekiu buti pirmas darau savo malonumui, kad ramei per savo miestelio centra galeciau prareumoti  (be) Ir kaip tu sakai 316 kregzdes pagainioti  :-] Kol studentas esu ir nedirbu ner tiek litu masinai skirti
ar ant nuospaudos uzlipau kad taip pariniesi vaikuti......ubages Q su v8 tik saules paisyti, daugiau niekam netinka ir graziai pavadinimas pacanams skamba.....2.2 gyvas atmosferikas dauguma rodikliu butu pranasesnis uz v8

Nu sujuokinai  :-] Atmosferikas 5 kausu geresnis uz v8 idomukuom? Ir apie kokius rodiklius kalbi taigi nesi vazeves su v8 lengvame kebule tai is kur tu trauki ta info ? Kokios nuospaudos gal tu ir turi kad nebe Nr. 1 esi klp ira ir greitesniu ;) Tas mano v8 uz 5 kausu moptora 20kg sunkesnis perkelus akuma i bagazine tai vairavimui dideles itakos neturi. Ir is vis nenoriu as ce pyktis!!!!!! Ko tu prikibai? Ir apie kokias nuospaudas kalbi taves nesuprantu ? Tipo tokia nuospaudfa kad vaziuoju ir esu patenkintas ka turiu, cegi kaiptik dziaugsmas man  ?
nebutum zinotum kad niekad  kl s2 nebuvo Nr1 :-]