Citata iš: mafuxxx 2009 Balandžio 09, 21:51:53 Citata iš: A7X 2009 Balandžio 09, 21:40:15 o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt Labai daug klausimu. Tau gal ce punktais acakineti man Tiesig imi viska is donoro ir statai tai ka ash padarysiu kad man lb idomu viskas cia noreciau bent teoriskai sioki toki supratima turet
Citata iš: A7X 2009 Balandžio 09, 21:40:15 o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt Labai daug klausimu. Tau gal ce punktais acakineti man Tiesig imi viska is donoro ir statai
o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas