Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Centrinis  (Skaityta 10072 kartus)

Neprisijungęs 3BEPb

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Re: Centrinis
« Atsakymas #25: 2009 Rugpjūčio 25, 23:46:43 »
Sveiki,

turejau si malonuma, kada "dingo" centrinio valdymas... Atsirakinti tai su rakteliu atsirakinau, bet linksmiausia, kad benzino bakas tai taip ir liko uzsirakines.... :) O prietaisu skydelyje oranzine kuro lempute tarsi pasityciodama linksmai mirksejo.... :)
Zodziu, jei kas turi tokia problema, galit kreiptis Kaune i viena zmogu- sutvarko per 15 minuciu vietoj :) Nereikia jokiu servisu :) Savo akimis maciau- man taip pat rekomendavo kreiptis i ji :) Visa esme- reikia perlituoti keleta kontaktu centrinio bloke, kur bagazinej yra, kadangi kontaktai paprasciausiai nusikrato per ilga laika nuo vibracijos vaziuojant :) Meistriukas sutvarke viska prie mano akiu- akivaidziai maciau, jog kontaktai buvo atitruke nuo plokstes. Minejo, kad cia Audi, VW, Seat liga :)
Zodziu, galit kreiptis- dabar jau as rekomenduoju :) Numeris: 8656 08383, Marius, Kaunas. Del kainos susitarsit :) Taigi, neskubekit pirkti nauju siurbliuku ar pan.- greiciauisiai, kad uzteks perlituoti kontaktus :)

Sekmes visiems!

apsvieskit mane  ?!? :) pas mane centrinis vel pradejo grybaut ruosiuosi ieskot gedimo, bet prie ko cia kuro lempute? cia kazkaip surista ar kas? nes pas mane kuro dacikas irgi pieno riebuma pradejo rodyt  ?!? :)