Sveikas, jo, galutinio sprendimo taip ir nepavyko rasti.. Mindezas buvo sukures tema visa, kaip jis arde savaja ir tikrino, bet nieko nepese..
Forumuose ieskota.. nieko gero nerasta 
Del gazo potenco.. as irgi galvojau, bet per vag'a paziurejus, tai kaip ir gerai laiko, nieks nesokineja. Tai kaip ir atkrenta.
O kai atjungus davikli, butu idomu ishgirst kas ten pas tave...
trukcioja tame paciame intervale tik silpniau ar kaip?
Taip, tame pačiame intervale, pamaniau pavažinėsiu atjungus daviklį, bet smagiau važiuoti vistiek su davikliu, tas "mažiau" nėra toks "saldus", kad būtų pakankamas.
O dabar dėl gazo potenco. Taip man pajungus kompą per diagnostiką irgi rodo tolygų potenco veikimą. Kai domėjausi akseleratoriaus pozicijos sensoriaus (APP potenco) sandara, tai jis yra "dvigubas" (kitur būna trigubi), kai jį mini, vienas šliaužiklis važiuoja priešingai kitam (nežinau, gal čia dėl patikimumo dvigubas dubliavimas padarytas) ir išduoda du signalus (Gal VAG mato tik vieną). Bet AutoDatoj, to nerodo... A4 1.9 TDI, gal buvo viengubas.
Bet el. dalis irgi atkrenta, dvi siurblio el. dalis, man pakeitė, - prie mano akių, prieš keičiant prapūtė. Bet kodėl stringa (turiu omeny, nereaguoja į gazo paspaudimą būtent 1.2-2.0 k ruože, o važiuojant trūkčioje, būtent nuspaudus pedalą į tą padėtį) būtent toje pačioje nuspaudimo gazo padėtyje? Negali būti visos trys (manoji ir + dar dvi pakeistos) vienodai "blogos". Tai tas pats kas pasaulyje rasti dar du savo antrininkus.