siandien pasikeiciau ta lempa,taciau dabar iskilo klausimas,nuo ko isdega tie sviesos reflektoriai? ar nuo saules spinduliu ar dar nuo kazko?
ir dar vienas toks klausimelis,turejau bedu su akumu,pakeiciau i nauja,dabar rodos nebera problemu, nors nebandziau masinos nekurti ilgesni laika (seniau neuzkurus variklio bent 4 dienas neidavo uzvesti masinos),taciau galbut pas mane kazkur trumpina , nes neseniai veikes gabaritas jau nebeveikia
toto: esme tame,kad ne tik mano meistrelis sake,jog reikia nusiimti bamperi,bet apie tai pasakas pasakojo ir kitam servise,po to tai papasakojo i EOLTAS ir klaipedoje esanti autoaibe,ir dar keli servisai, lempos keitimo darbus visi ivertino skirtingai, nuo 60 iki 100 lt 
boshine pasilikau,kadanors reiks ja patyrineti, joje nuluzes gabarito laikiklis ir dar ,kaip sake meistras mano, isdege reflektoriai...meistrelis siaip patikimas,niekada nebande apgauti
gal siaip susimaise jis
rytoj vesiu reguliuoti lempas,tai ziuresiu ka pasakys
perskaiciau,kad pasikeitei.3 varztai ir t30 zvaigzdute po ranka.Net jei ir zvaigzdutes neturetum,vistiek i 5 lt tilpnum.Plamennyj privet proletarjatu goroda Memel .O jei rimtai: arba balvonai,arba megsta durstyt,arba nekeite.