Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ABS/ESP bloko gedimas  (Skaityta 23311 kartus)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: ABS/ESP bloko gedimas
« Atsakymas #25: 2010 Gruodžio 24, 13:48:27 »
Citata
Iskur istrauke nezinau, bet jis ten daug ju privezes buvo, nes kiek dejo tiek netiko, skiriasi kodai, paskui rado kazkur. Nuvesk kur tvarkai masina ir palik, tegul patys iesko, nes paskui nusipirksi ir netiks tai irgi bereikalingos problemos

O tu nenori pats paieskoti :) ? Puiku mes galim surasti bet ar noresi moketi uz bloko suradima dar 300Lt ar pan ? Buna zmones sutinka vaziuoji i vilniu ar pan parvezi detale ir t.t
Bet tiesiog nenoredami klientui kelti kainos siulome patiems pasiskambineti paziureti. Ypac kaip savininkas nera kvailokas ir supranta apie ka kalba eina. Kam moketi pinigus uz tokius dalykus? Mes truksim ilgai mums bus daug daugiau islaidu negu galesi is kliento paimti. Tai nera naudinga. Na vienaip ar kitaip visada pagrindinius srotus perskambiname ir bent pasakome kokia mazdaug kaina turetu buti.
P.S o gudruciu visada buvo ir bus.Sugadina masina nulauzia varstus neatsuke.Poto pirma pasiklausia kainos atvaro masina ir apsimeta kad nieko nezino, o kaip pasakai kad buvo papildomu darbu ir detaliu apsimeta kad nesupranta apie ka kalba. Na kam taip daryti ? visi esam zmones ir visi tai suprantame, dar niekados nieko niekur nenuvede apgavystes ir tokie gudravimai. Bukim saziningi ir visi galesim rasti bendra sprendima.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gruodžio 24, 13:52:45 »
Tiesa, 600 eur dideli pinigai, nežinau ar ryžčiausi tiek mokėti, bet nepamirškim Lietuva - auksarankių, restauruotojų ir šrotų kraštas, kažką įmanoma pasidaryti kiek pigiau.

Nežinau ar tai sutapimas - bet naujesnių modelių pradedant nuo kokių 1994 kada a4 atsirado ir pan, labai padaugėjo kompų gedimų. Silkių laikų kompai ne taip genda ar man tik taip atrodo? Na aišku jie paprastesni ir t.t. bet kažkaip žiūriu kad naujesnių laikų auto vairuotojai labiau skundžiasi.

O čia Lukas nusukinėjęs varžtus buvo? Na kainos prieš taisant gi negalima žinoti, bet sutinku, kad preliminariai pasiklausti kiek apytiksliai gali kainuoti, ypač jei žmogus nieko neraukia, tai yra normalu. O juolab jei žmogus vos suduria galą su galu :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gruodžio 24, 14:40:31 »
Tiesa, 600 eur dideli pinigai, nežinau ar ryžčiausi tiek mokėti, bet nepamirškim Lietuva - auksarankių, restauruotojų ir šrotų kraštas, kažką įmanoma pasidaryti kiek pigiau.

Nežinau ar tai sutapimas - bet naujesnių modelių pradedant nuo kokių 1994 kada a4 atsirado ir pan, labai padaugėjo kompų gedimų. Silkių laikų kompai ne taip genda ar man tik taip atrodo? Na aišku jie paprastesni ir t.t. bet kažkaip žiūriu kad naujesnių laikų auto vairuotojai labiau skundžiasi.

O čia Lukas nusukinėjęs varžtus buvo? Na kainos prieš taisant gi negalima žinoti, bet sutinku, kad preliminariai pasiklausti kiek apytiksliai gali kainuoti, ypač jei žmogus nieko neraukia, tai yra normalu. O juolab jei žmogus vos suduria galą su galu :D

Varžtu nieko nesukinėjas, išviso tai pirmas mano automobilis ir viską ką reikia tvarkyti patikiu servisui, nes tuo labiau galimybių nėra, o žinių trūksta tvarkymui, dėl dalių susiradimo čia neproblema man, bet kaip visi Lietuviai bandysiu ieškoti pigiausio varianto, pradžiui žiurėsiu dėl bloko tvarkymo, jei ne beliks tik pirkt kompą.

nusirašiau to bloko kodą: 8E0614517A   Taigi man kito bloko numeris turi būti toks pats, ar užtenka, kad būtų gale tokia pati raidė?

Ir pagal tą numerį radau, sakykit ar turėtu tikt? http://cgi.ebay.co.uk/audi-A4-3-0-V6-quattro-2002-ABS-ESP-8E0614517A-/260704571792?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb3341190#ht_2010wt_905
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 24, 14:42:21 sukūrė LukasA4 »

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gruodžio 24, 14:43:30 »
Citata
Iskur istrauke nezinau, bet jis ten daug ju privezes buvo, nes kiek dejo tiek netiko, skiriasi kodai, paskui rado kazkur. Nuvesk kur tvarkai masina ir palik, tegul patys iesko, nes paskui nusipirksi ir netiks tai irgi bereikalingos problemos

O tu nenori pats paieskoti :) ? Puiku mes galim surasti bet ar noresi moketi uz bloko suradima dar 300Lt ar pan ? Buna zmones sutinka vaziuoji i vilniu ar pan parvezi detale ir t.t
Bet tiesiog nenoredami klientui kelti kainos siulome patiems pasiskambineti paziureti. Ypac kaip savininkas nera kvailokas ir supranta apie ka kalba eina. Kam moketi pinigus uz tokius dalykus? Mes truksim ilgai mums bus daug daugiau islaidu negu galesi is kliento paimti. Tai nera naudinga. Na vienaip ar kitaip visada pagrindinius srotus perskambiname ir bent pasakome kokia mazdaug kaina turetu buti.
P.S o gudruciu visada buvo ir bus.Sugadina masina nulauzia varstus neatsuke.Poto pirma pasiklausia kainos atvaro masina ir apsimeta kad nieko nezino, o kaip pasakai kad buvo papildomu darbu ir detaliu apsimeta kad nesupranta apie ka kalba. Na kam taip daryti ? visi esam zmones ir visi tai suprantame, dar niekados nieko niekur nenuvede apgavystes ir tokie gudravimai. Bukim saziningi ir visi galesim rasti bendra sprendima.
Lietuvoj buna tokiu auksarankiu , kad pasako abs blokas ir leki pirkti, o kad ten kodai turi sutapti, ne visi tai pasako, nes kai kuriems meistrams dzin. Jei servisas pateikia duomonis visus koki abs bloka pirkti, tai puiku, koda nusirasai ir vaziuoji ieskoti, cia tik servisui pliusas, kad stipriai neisnaudoti kliento.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gruodžio 24, 19:11:02 »
Citata

Lietuvoj buna tokiu auksarankiu , kad pasako abs blokas ir leki pirkti, o kad ten kodai turi sutapti, ne visi tai pasako, nes kai kuriems meistrams dzin. Jei servisas pateikia duomonis visus koki abs bloka pirkti, tai puiku, koda nusirasai ir vaziuoji ieskoti, cia tik servisui pliusas, kad stipriai neisnaudoti kliento.

Blokas nebėda susirasiu pats tokių ebayjui pilna, bet būtent su A raide kažkodėl brangiausi yra.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 24, 19:13:51 sukūrė LukasA4 »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gruodžio 24, 19:50:39 »
tai jeigu iki štukos, tai pasikeistei ir ramu :) Reikia žiūrėti pagal kodą, o ne pagal kodo dalį.
Tai zinoma, gerai kad pries ziema susitvarkiau viska, nes buvau pagaves pirma plikledi be esp ir abs, tai per pereja ciuoziau kaip reikianti, butu kegliai islinde i gatve, buciau visus nuneses, nes sustoti sansu nebuvo.
Tai nereik uzkirst ant stabdziu

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gruodžio 24, 19:59:58 »
tai jeigu iki štukos, tai pasikeistei ir ramu :) Reikia žiūrėti pagal kodą, o ne pagal kodo dalį.
Tai zinoma, gerai kad pries ziema susitvarkiau viska, nes buvau pagaves pirma plikledi be esp ir abs, tai per pereja ciuoziau kaip reikianti, butu kegliai islinde i gatve, buciau visus nuneses, nes sustoti sansu nebuvo.
Tai nereik uzkirst ant stabdziu
nemokyk  :P

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Gruodžio 24, 20:16:46 »
No one - jei prisirišai su vagu prie bloko, tai 99proc, kad jis ok. Dažniausiai tokiu atveju vairo sensorius grybauja. Jis tiesiai pastatytas, jam adaptacija padaryta?

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Gruodžio 24, 22:19:10 »
No one - jei prisirišai su vagu prie bloko, tai 99proc, kad jis ok. Dažniausiai tokiu atveju vairo sensorius grybauja. Jis tiesiai pastatytas, jam adaptacija padaryta?
Jei vairo sensorius nepastatytas gerai ar nepadaryta adaptacija tai pastoviai užvedus dega, abs, esp, rankinio lemputės, pypsi zumeris.Bent jau man taip ant a4 b6 buvo po vairo nuėmimo kai keičiau tą kelmą po vairu kur rankenėlės valytuvų ir t.t. statosi.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gruodžio 25, 13:48:42 »
draugo pasato b5+ buvo vidurys isardytas, panele nuimta ir vairas nuimtas, nes tvarke kondicionieriu, nes nesalde, tai surinko viska atgal ir dabar irgi esp neuzgesta, abs man atrodo irgi neveikia :)
Kiek tas nepigiai? Pas A4 eina tie Boscho blokai, reikia žiurėti pagal paskutines tris skaičius ir dar raide.
visai netoli tryju 0.
daug sumokejai, mano abs irgi buvo elektrine dalis nuejus, ieskojau ilgai, nes deficitinis su tom raidem blokas pas mane, bet siaip ne taip radau Marijampolej du, uz viena prase 200, uz kita 100, tai paemiau uz 100 ir keitimas 40 kainavo :)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Gruodžio 25, 13:56:24 »
draugo pasato b5+ buvo vidurys isardytas, panele nuimta ir vairas nuimtas, nes tvarke kondicionieriu, nes nesalde, tai surinko viska atgal ir dabar irgi esp neuzgesta, abs man atrodo irgi neveikia :)
Kiek tas nepigiai? Pas A4 eina tie Boscho blokai, reikia žiurėti pagal paskutines tris skaičius ir dar raide.
visai netoli tryju 0.
daug sumokejai, mano abs irgi buvo elektrine dalis nuejus, ieskojau ilgai, nes deficitinis su tom raidem blokas pas mane, bet siaip ne taip radau Marijampolej du, uz viena prase 200, uz kita 100, tai paemiau uz 100 ir keitimas 40 kainavo :)

Kiek išsiaiškinau būtent šitie ABS/ESP blokai būna ant 1.8T arba 3.0 V6 Quattro B6 audinėse, tad pirmadieni ieškosiuos nes yra būtent tokių auto ardomu..

Beje reikia derinti numeri pagal AUDI 8EXXXXXX ar ir turi atitikti kiti BOSCH numeriai?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Gruodžio 25, 14:33:35 »
jeigu atitiks orginalus atitiks ir bosch. Kartais buna kad nesutampa del kodu pakeitimu bet jeigu metai tie patys turi buti visi kodai identiski.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Gruodžio 26, 20:31:46 »
Jei vairo sensorius nepastatytas gerai ar nepadaryta adaptacija tai pastoviai užvedus dega, abs, esp, rankinio lemputės, pypsi zumeris.Bent jau man taip ant a4 b6 buvo po vairo nuėmimo kai keičiau tą kelmą po vairu kur rankenėlės valytuvų ir t.t. statosi.

(-) Man dėl to sensoriaus tik esp lempukas degė. Jis gali degti netgi dėl blogo ratų suvedimo...

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Gruodžio 26, 21:22:31 »

(-) Man dėl to sensoriaus tik esp lempukas degė. Jis gali degti netgi dėl blogo ratų suvedimo...
Galbūt skirtinguose modeliuose skirtingi ir požymiai, pas mane tai tiksliai degė viskas po vairo nuėmimo kai autopilotą dėjau.Audi centre aktyvavo autopilotą ir sensorių padėties vairo adaptavo, tada viskas ir susitvarkė.Nors aš dar ir kelmą tą visą keičiau kur rankenėlės statosi, gal dar ir tas kažkiek įtakojo.

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Gruodžio 26, 21:39:33 »
visai netoli tryju 0.
man ten atrodo daugiau kas man nueje buvo ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Gruodžio 26, 21:42:25 »
pas mane nera ESP, bet yra ASR, bet ir dega sauktukas, prijungus kompa sedi klaida variklyje kad nesusijungia abs ir variklio kompas, prie abs bloko eina prisijungt be problemu. Buna per didelius salcius abs veikia kai apie -20 salcio arba stuktelejus i duobe abs dingsta, arba kaip tik atsiranda, bet pagrinde abs neveikia, tai kame beda, kaip manot?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Gruodžio 27, 00:14:44 »
praktiskai tie patys simptomai, kaip ir pas mane buvo, per duobe kokia stukterdavau ir uzsidegdavo sauktukas ir neveikdavo abs, ir kuo toliau, tuo maziau veike, tai keiciau elektrine dali bloko ir dingo bedos :) Beje, kompas ne visada susijungdavo su abs bloku :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Gruodžio 27, 00:20:08 »
pamelavau sakydamas, kad susijungdavo, is tikro neprisijungia VAG'as prie abs modulio, buvau pamirses, nuejau dar kart iki garazo isitikint. Klaida sedi variklio kompe ir nenusitrina. Ryt vesiu remontuot elektrine dali.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Gruodžio 27, 08:04:51 »

Pilnai sutikciau kad gali, bet viena karta zmogus pravaziuoja 500km ir neuzsidega, kita karta stovint prie sankryzos uzsidega ir uzgesta. Nera aiskus gedimas,Visus laidus patikrinom, itariausia nauja pravedem.Nei vienu davikliu nesiskundzia,visi kompai svarus, jokios normalios klaidos uz kuria butu galima jau garantuoti. Nepatinka man tokie gedimai. Nera standartiniu ABS bloko gedimo simptomu.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Gruodžio 27, 08:06:31 »
pamelavau sakydamas, kad susijungdavo, is tikro neprisijungia VAG'as prie abs modulio, buvau pamirses, nuejau dar kart iki garazo isitikint. Klaida sedi variklio kompe ir nenusitrina. Ryt vesiu remontuot elektrine dali.
Taip ir turi buti. Cia standartinis ABS bloko el dalies gedimas.Toks ten ir gedimas prie platos kontakto nera, bet kadangi laidai plauko storio tai labai mazai kas gali juos teisingai sulituoti. Seip el dali galima ir nuo kito bloko uzdeti ten dazniausiai bosch kodai buna kurie turi sutapti.

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Gruodžio 27, 11:51:37 »

siap jau apie tai kalbeta buvo...

galiu el dali pataisyt su garantija :),

o siaip, neleisk tik niekam, kad mases siula lituotu... nes po 2-3men reikes vel taisyt.
 (h)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Gruodžio 27, 17:20:54 »
parasysiu y sita tema nekures naujos idomus dalykas snd su abs mano buvo audi a4 1,8.t
 isjungius varikly nuejus iki parduotuves gryzes uzkuriau dega abs lempute ko anksciau nera buve  pavaziauvau pastabdziau nera abs :/

bet  wel uzgesinus uzkuriau viskas tvarkoi  kame cia problema galejo tokia iskilt ? jei kas zinot pasidalinkit info

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Gruodžio 27, 18:08:55 »
parasysiu y sita tema nekures naujos idomus dalykas snd su abs mano buvo audi a4 1,8.t
 isjungius varikly nuejus iki parduotuves gryzes uzkuriau dega abs lempute ko anksciau nera buve  pavaziauvau pastabdziau nera abs :/

bet  wel uzgesinus uzkuriau viskas tvarkoi  kame cia problema galejo tokia iskilt ? jei kas zinot pasidalinkit info

Na tai kompas abs durniujuoja pas mane ir tas pats tik esp durniuja, šiandien iki 2k apsukų važinėjau viskas puikiai veikė, dar senukų aikštelėi ant leduko saulyte padariau na viskas veikė, čia puliuoja kada nori, o priežastis dėl k otas kompas puliuoja neaiški... O kas keisčiausia dar iki 2k apsukų visad viskas normaliai būna bent dabar.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 27, 18:27:10 sukūrė LukasA4 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Gruodžio 27, 18:36:25 »
 isjungius varikly nuejus iki parduotuves gryzes uzkuriau dega abs lempute ko anksciau nera buve  pavaziauvau pastabdziau nera abs :/

bet  wel uzgesinus uzkuriau viskas tvarkoi  kame cia problema galejo tokia iskilt ? jei kas zinot pasidalinkit info

gali but daviklis ABS, bet nespeliojus reik pirma jungtis prie ABS bloko kokia klaida sedes.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Gruodžio 28, 15:14:02 »
Na gavau esp/abs bloką su lygiai tokiu pačiu kodu ir a raide gale, gan lengvai radau kiti šrotai sako tokių bloku niekad net neturėsim :D kas svarbiausia nedaug palikau, tikiuosi tiks ir viskas veiks :D