Tiesa, 600 eur dideli pinigai, nežinau ar ryžčiausi tiek mokėti, bet nepamirškim Lietuva - auksarankių, restauruotojų ir šrotų kraštas, kažką įmanoma pasidaryti kiek pigiau.
Nežinau ar tai sutapimas - bet naujesnių modelių pradedant nuo kokių 1994 kada a4 atsirado ir pan, labai padaugėjo kompų gedimų. Silkių laikų kompai ne taip genda ar man tik taip atrodo? Na aišku jie paprastesni ir t.t. bet kažkaip žiūriu kad naujesnių laikų auto vairuotojai labiau skundžiasi.
O čia Lukas nusukinėjęs varžtus buvo? Na kainos prieš taisant gi negalima žinoti, bet sutinku, kad preliminariai pasiklausti kiek apytiksliai gali kainuoti, ypač jei žmogus nieko neraukia, tai yra normalu. O juolab jei žmogus vos suduria galą su galu 
Varžtu nieko nesukinėjas, išviso tai pirmas mano automobilis ir viską ką reikia tvarkyti patikiu servisui, nes tuo labiau galimybių nėra, o žinių trūksta tvarkymui, dėl dalių susiradimo čia neproblema man, bet kaip visi Lietuviai bandysiu ieškoti pigiausio varianto, pradžiui žiurėsiu dėl bloko tvarkymo, jei ne beliks tik pirkt kompą.
nusirašiau to bloko kodą: 8E0614517A Taigi man kito bloko numeris turi būti toks pats, ar užtenka, kad būtų gale tokia pati raidė?
Ir pagal tą numerį radau, sakykit ar turėtu tikt?
http://cgi.ebay.co.uk/audi-A4-3-0-V6-quattro-2002-ABS-ESP-8E0614517A-/260704571792?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb3341190#ht_2010wt_905