Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Desinysis (mazesnis) galinio vaizdo veidrodelis  (Skaityta 3124 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
pagal scemą to modelio reikia žiūrėt,pas kažkurią A3 žiūrėjau,paskui savosios A6 C5 tai eina per saugiklį nuo degimo pliuso ir šildo kol važiuoji,ne koks variantas (-) ,pas mano senesnę a6c4 veikia nuo galinio stiklo,manau esant progai ir naujesnei taip persidarysiu.

o kai nebešyla tai ten tiesiog "išsigaruoja" padengimas to elemento,nes ten yra išvedžioti takeliai,bet jie vienas su kitu nesusijungia,o srovė teka per tą padengimą,pralaidų srovei,taigi tas padengimas korėja ar atšokinėja ir su laiku šildo vis mažiau kol galų gale visai nustoja

bmw e34 tas pats principas,tai rusų saite buvau radęs aprašymą kaip remontuot,nulupi šildymo elementą,nuplauni su stskiedėju tą elektrai laidų,bet jau nebeaktyvų sluoksnį,surandi abiejų ten išraizgytų takelių galus ir juos sujungi,taip uždarydamas grandinę,paskui viską padengi kokiu nors apsauginiu sluoksniu(aš uždažiau pramoniniais dažais storai) ir surenki atgal,taip sutvarkęs su bmw pravažinėjau apie 2 metus,šildymas veikė iki pat kol pardaviau,tik veikimas buvo nuo galinio lango.
dabar nebeapsimoka taip žaist,deda stiklioriai tuos elementus naujus,kainuoja kažkas apie 20 litų.