Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del sankabos/smagracio  (Skaityta 3029 kartus)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Re: Del sankabos/smagracio
« Topic Start: 2012 Gruodžio 09, 12:23:47 »
CIa jei kam idomu,viename puslapyje radau apie smagracio gedima.

Dažnai automobiliai kuriems sugenda ar subyra plaukiojantys smagračiai pradeda skleisti baisiai nemalonius garsus, tarsi kažkas būtų laisva ir baladotųsi ypatingai kai atleidinėjate sankabą, būtent tuomet kai plaukiojantis smagratis ir turėtų slopinti tą vibraciją ir sukabinimo momentą. Taip nutinka dėl susidėvėjusio perdavimo mechanizmo, subyrėjusių spyruoklių, išsimalusio guolio ir t.t.

Sugedus plaukiojančiam smagračiui, net jei ir nėra garsų esant užvestam automobiliui darosi vis sunkiau įmesti pavarą, esant maksimaliai variklio galiai, jei tai dyzelinis variklis apie 2000-3000 apsukų skleidžiamas garsas.

Cia mini baladojimasi atleidziant sankaba. Sitas du man tinka, tik pas mane ne baladojimasis, o vienas kartinis bumptelejimas.

Taciau pas mane nera jokios vibracijos kaip cia mini, nera jokiu garsu ties 2000-3000 apsuku, pavaros metasi gerai, buna kartais sunku is antros i pirma mest kai labai greiti reikia sumazint ir maza palaikyt, bet cia jauciu visose masinose kazkas panasaus, kai neleidzia i pirma begi lengvai imest is aukstesnes..