Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 323881 kartus)

Neprisijungęs BaDaRiS

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #650: 2011 Lapkričio 30, 12:36:12 »
reik pagalbos ASAP.
pagelbekit, kas esat dares claim'a del avarijos.
siandien bakstelejau vienam shiknon  ff. vienu zodziu taisyt neapsimoka, reikia claiminti. kaip vyksta damage ivertinimas?
ar labai kabinejasi?
pvz pas mane insurance parasyta kad factory standard, bet pas mane xenonai, tamsinti, langai ir zeminta.

Sorry anksciau nebuvau prisijunges tad negalejau papostint tau,vnz pamenu viena situacija is pazystamo babajaus auto ivykio,turejo jis ASTR`ike,dailiai buvo padaryta,irgi ratukai visi langai niaukti ir panasiai,bet buvo kaip buvo jam i sona ileke bobute,rodos ir ne jo kalte ir pan.taciau draudimas va ir prisikabino del tamsintu langu bei ratu,nes jis nebuvo apie juos informaves savojo incurinco,galutinis draudimo verdiktas buvo-mes neapmokesim tau padarytos zalos.Ir beje jei pats isliuozei uzpakalin tai apie claimus tikrai gali jau pamirst.

Toliau postas tiems kas pamena mano ivyki vairuojant neblaiviam.Taigi ivyko pirmasis linco teismas ir is jo isejau su puse sypseneles kadangi mano advokatas gali isvartyt mane nekaltu.Viskas ivyko taip-kai atvaziavo policija prie ivykio vietos man iskart i feisa imontavo savo ciulptuva(alkotesteri) tada ipuciau 0.70prom. kai nuvaziavau policijon atsisakiau pust ir pan,nes jau galvojau kad puciau ir to gana,bet jie padare klaida neiskviesdami man vertejo(nors pagal istatyma jie privalo zut but iskviest ji),tad advokatas dabar varto kad as nesupratau ju klausimo ir todel nepuciau,taip pat paminesiu kad kai puti prie masinos ar ivykio vietos iskart tas negalioja tavo bylai,jie remiasi tik policijos nuovadoje atliktu alkocholio testu.Tad dabar gaunasi kad del ju paciu kaltes as nepuciau ir galbut liksiu nekaltas. ff
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 30, 12:38:28 sukūrė BaDaRiS »