Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 401971 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #825: 2010 Gruodžio 29, 20:18:16 »
nu va as ta ir turejau omeni klausdamas , nes cia tas pats kaip rusai kalbetusi su baltarusiais , vos vos ten ta kalba skiriasi bet rusiskai mokedamas susikalbi lengvai , tas pats ir ukrainoj zodziai biski skiriasi o visa kita   norm , aj beje danu kalbos kursai dk studentams finansuojami ane ?
taip, nemokami.

dar klausimas kodel dauguma stoja i koledzus o ne i univerus ? ar sunku istot ar sunku mokytis ? ar koledze pasimoko 2 metus paskui pratesia kitur ir gauna bakalaura ? nes kiek teko skaityt tai tikrai nera sunku ten istot
kodėl - nežinau, kiekvienam savo, o šiaip koledžų čia prišikta, univerų mažiau. Įstoti man buvo lengva, dabar sunkėja, jei nemotyvuotas tai gal ir gali įstoti, bet geriau nestik. Taip, kiti pasibaigia bakalaurus univeruose, tik kad gaunas pusmečiu ilgiau lyg. Įstoti lengviau nei mokintis.. :D

del kalbu truputi patikslinsiu,
Danu kalba labai panasi i norvegu ir jie tarpusavi lengvai susikalba
danu ir svedu kalbos truputi skiriasi, ir jiems susikalbeti sunkiau, bet susikalba. (Danai nemegsta svedu, ir ju kalbos :D :D nu bet cia tik siaip ).
Ar tikrai? Man rodos kaip tik jiems su švedais lengviau, o su norgais sunkiau. Na bent man tai tikrai taip yra