Citata iš: Domas 2010 Gruodžio 12, 19:56:26 Citata iš: ric-kus 2010 Gruodžio 12, 13:27:56 Citata iš: Domas 2010 Gruodžio 12, 01:02:41 nežinau, bet jei sužinosi pasakyk man, nes arba pirmad. vakare arba antrad. žiebsim per lenkus namo O kurioje vietoje kertat vokieciu lenku siena.Jei salia Maino prie Oderio.Ar yra pasienyje valiutos keitykla,degaline .mes kirsim prie oderio, tai jo ten daug bus KANTOR pakeliui.Girdėjau, kad nuo oderio, tik įvažiavus į lenkus būna daug kamščių iki mokamos autostrados, tai kartais tą kelio dalį gerai apvažiuoti. bet nežinau kaip dabar yraO kronas keicia i zolota .Scecine tai nera problemu-keicia
Citata iš: ric-kus 2010 Gruodžio 12, 13:27:56 Citata iš: Domas 2010 Gruodžio 12, 01:02:41 nežinau, bet jei sužinosi pasakyk man, nes arba pirmad. vakare arba antrad. žiebsim per lenkus namo O kurioje vietoje kertat vokieciu lenku siena.Jei salia Maino prie Oderio.Ar yra pasienyje valiutos keitykla,degaline .mes kirsim prie oderio, tai jo ten daug bus KANTOR pakeliui.Girdėjau, kad nuo oderio, tik įvažiavus į lenkus būna daug kamščių iki mokamos autostrados, tai kartais tą kelio dalį gerai apvažiuoti. bet nežinau kaip dabar yra
Citata iš: Domas 2010 Gruodžio 12, 01:02:41 nežinau, bet jei sužinosi pasakyk man, nes arba pirmad. vakare arba antrad. žiebsim per lenkus namo O kurioje vietoje kertat vokieciu lenku siena.Jei salia Maino prie Oderio.Ar yra pasienyje valiutos keitykla,degaline .
nežinau, bet jei sužinosi pasakyk man, nes arba pirmad. vakare arba antrad. žiebsim per lenkus namo