Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi in Denmark  (Skaityta 400782 kartus)

Neprisijungęs Neburtininkas

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi in Denmark
« Atsakymas #450: 2010 Spalio 16, 19:06:21 »
ir ka zadi duoti i teisma? butu uzdeja man bauda ir as buciau daves i teisma. ale kai pagalvoji kek advokatam isleisi. o siaip kiek esu rades paciu danu forumuose ir netik. tai jau yra tokia teismu praktika. o teismai remesi ta praktika.
esu daug ko prisiskaites. kiek kur teisybes tai cia vel neaisku. esu kaistas kad danai vadovaujasi tik savo istatymais o ne ueropos sajungos. todel turi daug teismu susiijusiu su EU istymu nepaisymu. EU sako kad jus istatymai turi didesne galia negu bet kurios nares salies.o ka danai sneka zinot?
as taippat skatui aiskinu kad neesu danijos pilietis ir vadovaujuosi EU istymais kurie leidzia vazineti Kitoje EU valstybeje viena menesi ir poto turi isvykti is salies kad ir dienai ir galima vel grysti.
yra dar viena medalio puse. musu llietuviu niekas neuzstoja. praskambinau daug instituciju. geriausia tai musu ambasada.kuri vengia isvis kistis ir padet.nesuprantu kam ta ambasada reikalinga tada. jei tik pasam isduoti? tai tegul pasato kioska ir uzteks. o dabar kiek ten zmoniu dirba.
pvz lenkai. jei vazineja kas dvi savaites i lenkija pilnu hodu jie gali vazineti po danija lenkiska masina.bandziau as tai irodineti, atsimusau i siena.mums ta negalioja.
pakovoti galima,bet vienas laukia nekarys.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 16, 19:09:01 sukūrė Neburtininkas »