nu prasai leidimo ir tiek, o leidimus isduoda tik vienas skato padalinys, man rodos jis kazkur prie Kopeno ir yra
manau jei pazadesi isvykt po 5 menesiu tai turetu duot, tik pazysk labiau 
o siaip kas prase, kolkas nesu girdejes, kad butu gaves, pagrindinis argumentas, kad turi yellow card'a (CPR) ir dzin jiems...
Laba.kaip ilgai ieskojau tokios temos.ir goglint bandziau.nieko rimto neradau .tik pletku kruva.as irgi cia turiu tokia seniena.sakau uzp..s bauda,tai gal mazesne.o gal ir nieko nebus.kagi gali atimt is tokio.jei jis vaziuoja su 22 metu masina.idomu jusu paklaust.o ka daunai darytu.jei ta masina ne mano vardu reginta.kaip ir svetimas turtas.na zmonos vardu uzreginta.viena karta buvo sustabde pasienyje.sakau pas draugus vaziuoju paatostogaut.iskart pasakiau kad narkotiku ir nelegaliu dalyku neturiu.tai net israudo moteriskes.pasikniso bardacioke, na ir siaip pavirsutiniskai.paleido.kaip pamate mano teises laminuotas senas ,tai varte varte.vieni kitiems rode.maniau gal jau negalioja.siaip laikau kieme.kiek skaiciau kituose catuose.daugiausia kaimynai stukina skatui su kokiais nr vazineja kaimynai.ir ne duok dieve su mandresnem nei jie.

.buvo ir man atsiunte tokius popierius.bet kaip as cia jau ne pirmi metai.ismeciau.labai daug informacijos jie uzsimane.pasirodo kad gerai padariau.kad neatrasiau ir neissiunciau i skata.