Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 535461 kartus)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #1025: 2011 Gruodžio 27, 23:55:13 »
o tai jeigu susitarus su darbdaviu kad jis tau kontrakta metam padarytu o paskui vis prasitesi ir vsio , ir su lt numeriais galetum lekiot >

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2011 Gruodžio 28, 10:36:21 »
o tai jeigu susitarus su darbdaviu kad jis tau kontrakta metam padarytu o paskui vis prasitesi ir vsio , ir su lt numeriais galetum lekiot >

tai netiesa :/ ne kontrakte esme, pirma jie ziuri i tavo ID, o ne i kontrakta, sekmes gyvenant rizikos kubile :-]

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2011 Gruodžio 28, 12:05:55 »
o vazinet gali ramiai, dirbdamas ne norvegu imoneje, bet dirbdamas norvegijoje tada gauni tik D numeri.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2011 Gruodžio 28, 14:10:38 »
dirbu norvegu imoneje ir turiu D numeri ir jokiu problemu su LT masina :) tas pats galioja jei kontraktas laikinas gali vazineti iki metu...

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2011 Gruodžio 28, 22:47:13 »
cia wisi daug wersiju snekat. Bet kad rizika didele o baudos dar didesnes wisi zinot :)
www.toll.no
ten apie tai net lietuwiskai parasyta. ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2011 Gruodžio 28, 23:29:36 »
Skaičiau ir nedaskaičiau. O tai jei aš atostogauju toje šalyje ar pas giminaičius lankausi, tai jie irgi turi pilną teisę pratraukti už tai? Kaip aš jiems įrodysiu, kad atostogauju, o ne gyvenu? :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2011 Gruodžio 28, 23:44:31 »
tai gal leidimo gyvent neturi tai ir skaitaisi kaip turistas ?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2011 Gruodžio 29, 00:08:56 »
Gal pigiau pirkti pas vokietį ir registruoti pačiam? Man snukis atvipo, kai vasarą pas draugą Osle buvau. Už tokį juokingą remontą ford mondeo mokėjo 19000kr ir tris savaites tvarkė, kur LT būtų per dieną sutvarkę ir man štuką nulupę :)
uz tai kad Oslas ar netoli ten kazkas. Kaimuose aisku pigiua kur teko buti. Zodziu vairuotojo duru perdazymas mazdos kainavo 1300kr kartu su dazais, cia grynai garaze, be jokiu firmu ir lia lai, zodziu juodai. Dar bandziau deretis, sako cia ir taip labai pigiai. Oficialiai butu kainave 8000-9000kr su srotinem durim 91m. masinai.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2011 Gruodžio 29, 00:53:37 »
tai gal leidimo gyvent neturi tai ir skaitaisi kaip turistas ?
O su D numeriu turi leidima gyvent ? turi tik darbo pazymejima, leidima gyventi(tai reiskia visam laikui ar kol ID galioja) turi tik ID numeris jeigu teisingai supratau ju skat kai aiskino man.  ;)

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2011 Gruodžio 29, 20:09:38 »
Skaičiau ir nedaskaičiau. O tai jei aš atostogauju toje šalyje ar pas giminaičius lankausi, tai jie irgi turi pilną teisę pratraukti už tai? Kaip aš jiems įrodysiu, kad atostogauju, o ne gyvenu? :D

Tai jei jau atostogauji tai jie duomenu bazeje net neras tavo ID numerio kad cia dirbi tai gali ramiai sau ir vazinet.. :) O seip viskas priklauso pas koki menta i rankas papulsi, taip ir paziures jei bus ziaurus nacionalistas tai net i kalbas neis.. :) Manau puse metu ar metus drasiai gali atvazinet ir su LT registruota masina, tik aisq i akis papuoles mentams gali but sustabdytas ir be priezasties.. :) tfu tfu tfu pries pora dienu su keltu keliausi tai svedijos muitine beveik kekviena vairuotoja kalbino, ir prase rodyt ka vezi, autobusiukus isvis i sona stume, jau buvau nusiteikes ir as kalbet bet kaip N numeriai tai paziurejo ir pamojavo kad vaziuok.. :D
Jei jau ruosies cia su seima, ar be jos registruok vaika kad gyvena cia, gausi pinigu.. :D ir daug daugiau nei LT duoda.. :D aisq tada jau LT gausi atsisakyt vaiko pinigu nes jie cia siuncia uzklausa.. :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2011 Gruodžio 29, 21:03:25 »

Tai jei jau atostogauji tai jie duomenu bazeje net neras tavo ID numerio kad cia dirbi tai gali ramiai sau ir vazinet.. :) O seip viskas priklauso pas koki menta i rankas papulsi, taip ir paziures jei bus ziaurus nacionalistas tai net i kalbas neis.. :) Manau puse metu ar metus drasiai gali atvazinet ir su LT registruota masina, tik aisq i akis papuoles patruliams gali but sustabdytas ir be priezasties.. :) tfu tfu tfu pries pora dienu su keltu keliausi tai svedijos muitine beveik kekviena vairuotoja kalbino, ir prase rodyt ka vezi, autobusiukus isvis i sona stume, jau buvau nusiteikes ir as kalbet bet kaip N numeriai tai paziurejo ir pamojavo kad vaziuok.. :D
Jei jau ruosies cia su seima, ar be jos registruok vaika kad gyvena cia, gausi pinigu.. :D ir daug daugiau nei LT duoda.. :D aisq tada jau LT gausi atsisakyt vaiko pinigu nes jie cia siuncia uzklausa.. :D

Mentai cia neprieko, stabdo muitine, ir antra svedai ir neprie ko, Turedamas norvegiska D ar ID svedijoj tu esi turistas

Neprisijungęs skubi2u

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2011 Gruodžio 29, 21:31:26 »

Tai jei jau atostogauji tai jie duomenu bazeje net neras tavo ID numerio kad cia dirbi tai gali ramiai sau ir vazinet.. :) O seip viskas priklauso pas koki menta i rankas papulsi, taip ir paziures jei bus ziaurus nacionalistas tai net i kalbas neis.. :) Manau puse metu ar metus drasiai gali atvazinet ir su LT registruota masina, tik aisq i akis papuoles patruliams gali but sustabdytas ir be priezasties.. :) tfu tfu tfu pries pora dienu su keltu keliausi tai svedijos muitine beveik kekviena vairuotoja kalbino, ir prase rodyt ka vezi, autobusiukus isvis i sona stume, jau buvau nusiteikes ir as kalbet bet kaip N numeriai tai paziurejo ir pamojavo kad vaziuok.. :D

patruliai cia neprieko, stabdo muitine, ir antra svedai ir neprie ko, Turedamas norvegiska D ar ID svedijoj tu esi turistas

Sustabdys patrulis piktas neteksi masinos greitai.. ;)
o svedus kaip pvz paminejau, kad norvegiski numeriai turi ir savo privalumus.. :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2011 Gruodžio 29, 21:52:15 »
Vazineju tiek su N tiek su LT numeriais , visi jie malonus jei esi pats malonus :G

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2011 Gruodžio 29, 22:48:59 »
as kiek suprantu cia wos ne wisi atwyke trumpam uzsidirbti ir lekti i lt. Nes kitu atweju nematau problemos nusipirkt N auto ir wazinet be galwos sukimo.

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2011 Gruodžio 29, 23:02:32 »
as kiek suprantu cia wos ne wisi atwyke trumpam uzsidirbti ir lekti i lt. Nes kitu atweju nematau problemos nusipirkt N auto ir wazinet be galwos sukimo.

tai  jeigu pigiau iseina su lt masina vazinet tai ir bando zmones suktis is padeties

Neprisijungęs skubi2u

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2011 Gruodžio 29, 23:13:47 »
Taigi ne viskas auto pirkimu baigiasi... :) nusiperki auto, poto susimoki draudima kasmet moki keliu mokesti.. :) o kai viska i kruva sumeti tai jau ne taip ir pigiai viskas atrodo.. :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2011 Gruodžio 29, 23:23:22 »

na as i ta sarasa nepretenduoju :D, as cia jau su seimyna, dukra mokykla cia lanko, zmonike norvegiskai jau kalbet pradejo, turiu du aparatus, vienas is ju mano audike su LT numeriais, tai ja perasiau savo brangiajai, tai dar iki limito liko 6men, po to jau teks parduot :[

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2011 Gruodžio 29, 23:30:00 »
Taigi ne viskas auto pirkimu baigiasi... :) nusiperki auto, poto susimoki draudima kasmet moki keliu mokesti.. :) o kai viska i kruva sumeti tai jau ne taip ir pigiai viskas atrodo.. :)

tai va va  apie ka ir kalba ;) lietuvis nebutu lietuviu ka neieskotu kaip mandriau praslyst (+)

Neprisijungęs snerkius

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2011 Gruodžio 29, 23:40:02 »
dirbkit nelegaliai tada galesit vazinet kiek noresit su lt numeriais :-]

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2011 Gruodžio 30, 07:39:00 »
na jo teko matyt nelegalu kai ateina kokia tai kontrole islaksto visom pusem sleptis  :-] vaiksto aplinkui  8:8

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2011 Gruodžio 30, 08:38:52 »
na jo teko matyt nelegalu kai ateina kokia tai kontrole islaksto visom pusem sleptis  :-] vaiksto aplinkui  8:8

:-] ...pritariu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2011 Gruodžio 30, 11:51:34 »

jo esu beges ir as :-]

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2011 Gruodžio 30, 13:12:00 »
neissemiama tema su tom masinom. Nematau bedu nusipirkt ta masina ir vazinet. Juolab, kad db galima ir norgei nupirkti masina uz Lt kaina. draudimas atskira tema.

Neprisijungęs skubi2u

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2011 Gruodžio 30, 13:27:13 »
neissemiama tema su tom masinom. Nematau bedu nusipirkt ta masina ir vazinet. Juolab, kad db galima ir norgei nupirkti masina uz Lt kaina. draudimas atskira tema.

Gal gali pavyzdziu parodyt? Kur uz LT kaina galetum isigyti pvz C6??  :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2011 Gruodžio 30, 13:58:47 »

Gal gali pavyzdziu parodyt? Kur uz LT kaina galetum isigyti pvz C6??  :)

reik ieskot  :D