Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 539505 kartus)

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #1025: 2011 Gruodžio 29, 20:09:38 »
Skaičiau ir nedaskaičiau. O tai jei aš atostogauju toje šalyje ar pas giminaičius lankausi, tai jie irgi turi pilną teisę pratraukti už tai? Kaip aš jiems įrodysiu, kad atostogauju, o ne gyvenu? :D

Tai jei jau atostogauji tai jie duomenu bazeje net neras tavo ID numerio kad cia dirbi tai gali ramiai sau ir vazinet.. :) O seip viskas priklauso pas koki menta i rankas papulsi, taip ir paziures jei bus ziaurus nacionalistas tai net i kalbas neis.. :) Manau puse metu ar metus drasiai gali atvazinet ir su LT registruota masina, tik aisq i akis papuoles mentams gali but sustabdytas ir be priezasties.. :) tfu tfu tfu pries pora dienu su keltu keliausi tai svedijos muitine beveik kekviena vairuotoja kalbino, ir prase rodyt ka vezi, autobusiukus isvis i sona stume, jau buvau nusiteikes ir as kalbet bet kaip N numeriai tai paziurejo ir pamojavo kad vaziuok.. :D
Jei jau ruosies cia su seima, ar be jos registruok vaika kad gyvena cia, gausi pinigu.. :D ir daug daugiau nei LT duoda.. :D aisq tada jau LT gausi atsisakyt vaiko pinigu nes jie cia siuncia uzklausa.. :D