Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 515354 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #250: 2010 Vasario 17, 22:08:11 »
darkeli lietuvei neteko masinu.vianai mergiote isenant is darbo men tai prisitate dokumentu parase liepe palaukti.atvazivo  vilkikas nutrauke  masina ir dar 67000 kr baudos :O kitas bachureli tik is parduotuves isvaziavus sutabde islaipino 120000kr baudike  :O  reidas sake viksta :/

o jei dirbama yra su laikinu kontraktu, tai reikia pirkt norvegiska masina?

Kurioj čia pusėj taip stabdo ? :] jai tavo darbo sutartis yra iki 1 metų tai tu su ja gali važinėti išsiėmus laideima kažkokį iš toll :] o tie metai prasideda tada kai tu pirma kartą atvykai į norge aišku jie nežino kada tai skaiciuojasi kada tu esi užregistruojamas kažkaip ;]

metai prasideda nuo tada kai ivaziavau i norge, o dirbt legaliai pradejau uz puse metu geru, tai kas nuo ko skaiciuojasi? ;) kontraktas mano 9 menesiam.. is kur sakei leidima issiimt reik?

tarkim atvariai i norge 2009-01-01 ane o dirbt pradejai 2009-02-01 tas menuo tu niekur nebuvai regintas vadinas prasideda metu tas limitas nuo 2009-02-01 ... o ta leidima reik gauti is toll.no pasienietciu ;] siaip as kiek vazinejau pusnatru metu bene su lt masina tai nieko man nebuvo ir niekas nepagavo :] bet dabar jau beweik metai esu isvares ir vazineju su norvegiska masina ir nematau problemos :] ir dar kai turi ta leidima su darbo sutartimi iki 1 metu buti isvis norgej tai jam jau  einant i pabaiga reik kazkaip i ta toll nuvaryt jaigu koks kontraktas darbo pratesamas yra tada dar kazkokius ten popierius reik tvarkyt del tos masinos jai sugavus tave kad jos nepaimtu nu zdz painiava cia visiska ;] nu jaigu nezadi pasilikti ilgai tai pasiimi koki lauziuka masina ir vazineji bent jau saugiai ;]