Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 536731 kartus)

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi from Norway
« Atsakymas #1525: 2012 Spalio 15, 21:13:47 »
Ta kreditine Mastercard man dave nemokamai ir sake uz ja niekad nereiks moketi, sako: "Jei jus keliausite ir jei pasitaikytu taip, jog nepriims jusu visa, arba prades nebeveikt ta visa, tada turesit kaip apsidraudima Mastercard." Kaip palyginima galiu pasakyt ka turiu lietuvoj: Swedbank kreditine kortele, uz kuria i menesi moku apie 5 lt (apdrausti pinigai) ir metini korteles mokesti, ar tai 20-50 lt, nebezinau dabar. Taip pat turiu draudima su ta kreditine kortele keliaudamas gydymo islaidoms, bet tas galioja, jei kazkoks ivykis ivyko salyje, kurioje nedirbi :) I minusa galiu listi 1000 lt, neapmokestinamai kredita galiu grazinti per ~30 dienu, tiksliai neatsimenu, nes seniai reikejo list i kredita, o sparebanken duoda 60 dienu neapmokestinamai grazinti pasiskolinta suma :) o del tu draudimu tai bus taip pat kaip ir lietuvoj, tik nezinau kodel man uz juos nereikia moketi :) sako jei pamesi kortele, arba pavogs tau ja ir poto istustins saskaita, tai to draudimo deka viska sugrazins :) O viskas iseina is to, kad man paskambino is Sparebanken, paklause ar as patenkintas banku, pasakiau femti femti  :D