Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padangos, ratlankiai, išmatavimai ir subtilybės su Audi C6  (Skaityta 158629 kartus)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane buvo 245/30, tai kai važinėju LT-SE, būnu biški prisikrovęs, tai abu posparnius suėdžiau ir jau pakeičiau.. Ratų parduot nenoriu, tai žiūriu kaip čia geriau padaryti. O kaip pas tave liečiasi? Tik gale sėdint ir per nelygumus/duobes važiuojant? Ar dažniau? Nes pas mane buvo kad tik kai 3 žmonės ir tik per duobes/nelygumus važiuojant. + Pas mane S line važiuoklė. Norėčiau vėl 245/30 dėti, bet niekur čia nerandu tokių pirkti. Kai per du metus sujojau 9 padangas po 125€/vnt, naujų nebežiūriu ir ieškau premium devėtų, bet randu tik 245/35. Čia tokia dilema, kad net nežinau kaip geriau daryti. Galvojau net amortikus keisti, gal kažkiek kiečiau būtų, nes priekinius kai pakeičiau iš originalių į dujinius gerus, tai per kalniukus greit važiuojant nebesiliečia apsauga į asfaltą.
jo, per didesnius nelygumus vaziuojant trinasi, ir viena puse labiau. Pas mane jei trise gale susest ir dar kazka pasikraut tai ir be sparnu likciau ff Nezinau, galvoju gal keist ratus, tie bruzinimai ziauriai knisa :E  Pas mane coil'ai sudeti tai bus dar zemiau nei pas tave, ant standartinio aukscio jie gal ir gerai butu, bet zeminant kelia bedu, nera katastrofa bet nervina :E nebent DE autobamais vazinet :bedantis: