Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C6 sustojus, sumažinus greitį krenta temperatūra  (Skaityta 18265 kartus)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Tokia pati problema ir mane kankino praeitą žiemą (tik nepastebėjau ar turėjo įtakos variklio temperatūros kritimui/kilimui pečiuko nustatyta temperatūra).
Žiemos pabaigoje pasikeičiau termostatą, patikrinti jau nebeturėjau kaip, nes buvo šalčiai į pabaigą, viskas su variklio temperatūra buvo kaip ir gerai.
Atėjo šiandienos didesni šalčiai ir pastebėjau, kad problema išlikusi, termostato keitimas nieko nepadėjo..
Iki šiandien viskas buvo gerai su variklio temperatūrą. Tik mano atveju klausimas ar todėl, kad nebuvo šalčio tokio ar todėl, kad iki šiandien nebuvo daroma pečiuko temperatūra >22. Nes iki šiandien daugiausiai buvo daroma pas mane 21 kartais, šiaip visada 19-20,5.
O pastebėjau taip: važiuojant trasoje variklio temperatūra užkilo iki 90 nuvažiavus apie 10-12km, tik įvažiavau į miestą, greitis sumažėjo - temperatūra pradėjo kristi. Važiuojant Vilniaus gatvėmis maždaug laikėsi tokia temperatūra.. (nuotrauka)
Įdomu ar nevartoja daugiau kuro, kai važiuoja su tokia variklio temperatūra.. :think:
Ar čia tik daviklis kažkoks grybauja. Ar tikrai variklis atšąla.. :think:
Gal dar kur yra kurs nors koks nors daviklis, kuris kaltas dėl tokių variklio temp. parodymų (H-)
Tas pats ir pas mane (+)
Keistas termostatas i originala ir temp. daviklis
Kolkas nelabai padejo, nors apie 70 laipsniu visada