Neturejo niekas irgi. Sitiem hella kompresoriam atskirai atsarginiu daliu nera gaminama,tik originaliai kuris eina denso. Nebent kazkas turetu pazeres ant detaliu butent toki kompresoriu. Teko pirkti visa kompresoriu originalu nuo taurego 3.0tdi bmk varikliu. Viskas isistate gerai,tik jo tipas 7SEU17C,o senojo 6SEU14C. Idomu kuom jie skiriasi. Bandziau googlinti,bet aprasytu skirtumu neradau.
Dar kai buvau pas viena meistreli,jis paziurejes i sita mano plysusia detale pasake kad kai kompresorius uzklinina,plysta per kita vieta. O pas mane panasu kad nuo kompresoriaus perkaitinimo plyso detale. Tad problema gali buti su ventiliatoriais. Padariau testus,ir ziuriu kad nepasileidzia vairuotojo puses ventiliatorius. Nors jokiu klaidu nekaba. Tai kol radiatoriai atitraukti,lindau ziureti ko jis neveikia.
Dazna priezastis kad nupuna laidai nuo ventiliatoriu valdymo bloku. Taip ir pas mane buvo. Pazymejau raudonai ta laida.
Bet didziausia problema isimti ta ventiliatoriu rema. Ji laiko 4 varztai virsuje,ir 3 apacioje. 2 apatiniai varztai visai uzrudije. Nesugalvoju kaip juos atsukti?

Visus kitus atsukau. Prisegu foto