Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 3.0tdi grandines keitimas  (Skaityta 138001 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 C6 3.0tdi grandines keitimas
« Atsakymas #175: 2014 Birželio 06, 09:45:59 »
Aš visą šitą kelią esu ir su savo praėjęs, tad tikrai įtakoja tepalą ir pukršukai ir DPF. Dėl DPF užklausk bet kurio čipuotojo, tau atsakys tą patį, čia ne mano išsigalvojimas, be to aš ir pats netikėjau, bet po išinstaliavimo tepalas sustojo augti galutinai, tad turiu ant savo kailio faktą. Tiesa, nežinau būtent per kur, būtent kada patenka ta saliarka, bet tai galioja ne viso tipo varikliams, kodėl - nežinau. Gal kažkurios DPF sistemos vietos skiriasi...
O dėl kiekio mažo patenkant per purkštukus esi teisus, kažkada esu skaičiavęs kiek gali saliarkos patekti per kartą, ten gramo dalimis, ar vos gramą tesiekia per vieną purkštuką, o per kokius 5000km lankstant ne trasoje - daug kartų mašiną gesini/užvedi. Be to purkštukų daug parduota, su visais būna pokalbiai ir konsultacijos apie požymius, problemas, kodėl perka, ar tikrai jam reikia jų... Tad jei abejoji, su laiku vis tiek likimas ir tave įtikins, nes pats turi daug reikalų su mašinomis :)