audi is technines puses turetu buti tikrai prasciau nei bmw.. bet kiek girdejas esu kad audi pasitaise su vaziuokle po a6 c5 modelio ir nebera tokia lepi vaziuokle. Dezes kaip visada audi chrenovos, quattro didelis pliusas pries visus konkurentus, isvaizda neipudinga, sonine linja isvis nepasikeite nuo a6 c5. varikliai girdejau irgi blogu atsiliepimu apie 3.0tdi, audi pagaliau susipato ir perejo prie grandines, taciau cia vel kazkokia klaida padare, kad ta grandine atsilaisvina ir ja keisti labai brangu, o ji atsilaisvina ir prasosi keitimo beveik visose parvarytose masinose, nes jau ridos atitinkamos 250-300tukst. pats noriu nusipirkt praktiskesne masina arba a6 arba 530d ir vat nesisprendziu, jei nebutu ziauriu ziemu pas mus, tia dvejoniu net neklitu, tik 5er, bet vat ta quattro sistema vistik vilioja mane prie audi..
nesupratau ko tau dezes chrenovos audi?ir ar tu nenusneki kad 3.0dti variklis blogas?visiskai su tavim nesutinku nes kiek neklausinejau ,kiek nesidomiejau niekas apie grandines keitima net nesneka,kai snekejai kad atsilaisvina ir keiti grandine tai netaip,pakeiti visus itempejus ir varai toliau.nebent sneki apie 300+ ridas.ir siap 3.0tdi dauguma giria,blogu atsiliepimu negirdejau beveik....
o kada audi yra normaliu deziu padare, visos byra, a8 byra, q7 byra, pasatai dsg byra ir t.t. cia kaip suprantu ne audi gamina tas dezes, bet

pasimokes esu jei audi tai tik mechanke, arba ruosk stuka euru dezes remontui.. nu tie itempejai, tai kaina kosmine speju itempejus pakeist, o kad ant 3.0d ar dirzus ar itempejus kas keistu tai neteko girdet..