Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ka pasirinktumet?  (Skaityta 11706 kartus)

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
Re: Ka pasirinktumet?
« Atsakymas #25: 2011 Kovo 07, 21:00:59 »
nesuprantu koks tau skirtumas jai neturi lt ant masinos? pats rasei man gal po vasaros susitaupysi  :V jai tik svajoji tai jokio skirtumo koks variklis manau nes svajoneje jis neuzlinks  :D jai rimtai tai iki to laiko kol turesi lt gal jau net ne audi noresi ar ne 2.5 tdi ar dar geriau c6 kaina zenkliai nukris

Koks skirtumas turiu as pinigu, ar neturiu? c6 atpigs ir kas? visvien neatpigs iki 20k lt  per pusmeti, plius islaikimas  :-{ , o c5 q 2.5 132kW jau galima paimt  nuo 5 euru , tai skirtumas yra c6 ir c5? kur 10+ euru moket c6 kur 5+ euru c5 , manau yra , plius man 20 metu , mano gyvenimas ne tik masinos nusipirkimu baigiasi , as nesiruosiu dirbt ir po to  ismest  40k c6 ar ten kitai masinai. Todel ir ziuriu pagal savo nosi. Ir manau klausti ir dometis niekas nedraudzia P.s.  C6 stovi ir taip kieme pas mane ir kiekviena diena tenka su ja nuovaziuoti apie 100km , tai matau kiek jai issileidzia.

Nuomone greitai keiciasi , kai ilga laika svarstai , aisku imciau A4 q 1.9 tdi  nuo 2002 metu , bet jie kainuoja ir reta. Todel ir nemanau, kad nuomone pasikeis nes praktiskai  nenoriu kitokios audi arba isvis kitokio modelio , o pagal save manau galiu pretenduoti i c5 , nes kito varianto nera.