Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1532531 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4600: 2010 Gruodžio 14, 16:07:52 »
Man keite angliukus per apacia, tai kiek maciau nueme starteri ir nuo pagalves sukele varikli.

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4601: 2010 Gruodžio 14, 20:01:18 »
Man keite angliukus per apacia, tai kiek maciau nueme starteri ir nuo pagalves sukele varikli.
kiek tas malonumas kainavo? Kokiam servise ir mieste? man jauciu irgi angliukai norejau nusiimt generatoriu bet pamaciau kad nelabai ten iseina ka padaryti namu salygom.

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4602: 2010 Gruodžio 14, 20:18:01 »
Sveiki gal yra zinanciu ar skiriasi galine sedyne C5 avanto ir sedano.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4603: 2010 Gruodžio 14, 20:20:56 »
kiek tas malonumas kainavo? Kokiam servise ir mieste? man jauciu irgi angliukai norejau nusiimt generatoriu bet pamaciau kad nelabai ten iseina ka padaryti namu salygom.

As irgi tikejausi namu salygomis pasidaryti  :-], bet greitai nuramino.Kiek kainavo tikrai neprisimenu, o dariau Kaune servise Kalvariju 13A

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4604: 2010 Gruodžio 14, 20:24:41 »
skiriasi

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4605: 2010 Gruodžio 14, 20:53:12 »
sveiki, 2.5TDI V6 110kw 99 patarkit prasau kokias isideti trumpuju lemputes. Perdege viena, tai reik pasikesti kad sviestu normaliai, nes dabar tai kaip be sviesu su trumpom vazineju, jauciu priesrukines geriau sviecia nei trumpos...xenonu ar zenonu nenoriu. ir ar ilgos ant tos pacios lemputes ar atskirai eina?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4606: 2010 Gruodžio 14, 20:54:39 »
Ilgoms pas tave atskira lemputė, trumpose h1 stovi. Pats lempos tipas toks, kad iš h1 lemputės ne koks švietimas.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4607: 2010 Gruodžio 14, 21:08:22 »

pačios sėdynės jei sulankstomos neturi skirtis,skirsis tik ta dalis,kuri eina link durų nuo atlošinės dalies,kai atlošus nulenki,o ji lieka,tai jos pas sedaną ilgesnės viršuj,pas avantą trumpesnės,patarimas iš patirties,nes sau dėjau į avantą iš sedano saloną.

dėl lempučių tai kelintų metų a6? mano jau truputi naujesnėm farom 2000m. tai šviečia visai neprastai su H1,galvojau reiks dėtis xenon,bet dabar net minčių tokių nėra.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 14, 21:48:18 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4608: 2010 Gruodžio 14, 21:14:13 »
o tai tu H1 buna kazkokiu stipresniu kad geriau sviestu? metai 99

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4609: 2010 Gruodžio 14, 21:30:11 »
o tai tu H1 buna kazkokiu stipresniu kad geriau sviestu? metai 99

Būna, bet jos greičiau perdega (pvz visokios plius 100% ir pan)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4610: 2010 Gruodžio 14, 21:48:11 »
yra normalios+55%,net techapziura praeini,o sviecia ryskiau ir laiko normaliai,tokiu turiu pardavime.sei auto daliu sferoj paieskok tikrai geras dalykas.jau daug metu naudoju,ner ka lygint.o nuo 100% dega pravodkes

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4611: 2010 Gruodžio 15, 13:07:31 »
nu va nusiardziau savo masinos prieki issiemiau generatoriu vesiu taisyt, ir iskilo klausimas ar galima pasikeisti termostata kai priekis nuardytas dirzai nelieciami, ten matosi 3 varztai kurie laiko termostata, ar juos issukus iseis istraukti termostata nenuiminejant pagrindinio dirzo?
Ardau pirma karta tai nelabai suprantu kaip tuos dirzus sugaudyt, kad masina po surinkimo uzsikurtu, tai del to nelabai as noriu ju krutint. O termostatas uzsikirtes. :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4612: 2010 Gruodžio 15, 13:10:05 »
Lygtais eina prieiti, vos vos diržas turėtų maišyti, bet ištrauksi labai norėdamas.

Neprisijungęs princask

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4613: 2010 Gruodžio 15, 13:24:14 »
butu galimybe pigiai nupirkti iki sekmadienio 12.19)( coilus H&R a6 c5 iki 250kw , quattro. tinka ir s6.  nauji. kaina butu iki 1500lt siaip kaina apie 1000e. 861174965. atsiprasau jei pazeidziau forumo taisykles.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 15, 13:51:20 sukūrė princask »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4614: 2010 Gruodžio 15, 13:43:41 »
Oooo, geras reikalas. Iš patirties galiu pasakyti, kad pvz coilai tinka visai a6 modelių gamai, net s6 ar rs6, tik q ar fwd skirtumą turi, o daugiau viskas dzin. Kalbu tik apie coilus, ne apie spyruokles ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4615: 2010 Gruodžio 15, 20:28:37 »
nu va nusiardziau savo masinos prieki issiemiau generatoriu vesiu taisyt, ir iskilo klausimas ar galima pasikeisti termostata kai priekis nuardytas dirzai nelieciami, ten matosi 3 varztai kurie laiko termostata, ar juos issukus iseis istraukti termostata nenuiminejant pagrindinio dirzo?
Ardau pirma karta tai nelabai suprantu kaip tuos dirzus sugaudyt, kad masina po surinkimo uzsikurtu, tai del to nelabai as noriu ju krutint. O termostatas uzsikirtes. :D

Jei iseis issitraukt ir pakeist butinai parasyk, bandyciau ir as tokia chaltura daryt :D

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4616: 2010 Gruodžio 15, 20:30:45 »

Jei iseis issitraukt ir pakeist butinai parasyk, bandyciau ir as tokia chaltura daryt :D
istraukt istraukiau ryt bandysiu ideti, tai parasysiu

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4617: 2010 Gruodžio 15, 20:37:19 »
parasyk butinai

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4618: 2010 Gruodžio 15, 22:05:43 »
iseina ideti nelieciant dirzu neseniai idejau, tik nezinau ar pades, pamaciau kad senas termostatas uzsidares, tik niekaip nesuprantu kodel temperatura nekildavo iki 90 vos virs 60pakildavo cia prie salciu. kame saknys?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4619: 2010 Gruodžio 15, 23:28:47 »
iseina ideti nelieciant dirzu neseniai idejau, tik nezinau ar pades, pamaciau kad senas termostatas uzsidares, tik niekaip nesuprantu kodel temperatura nekildavo iki 90 vos virs 60pakildavo cia prie salciu. kame saknys?

O tai ne paprasciau buvo termostata patikrinti uzkurus salta masina ir ziureti, ar radiatorius is karto kartu syla su varikliu.Gal peciukas uzsikises, sklendes neatsidaro ,o temperaturinis gryba pjauna.

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4620: 2010 Gruodžio 15, 23:37:35 »

O tai ne paprasciau buvo termostata patikrinti uzkurus salta masina ir ziureti, ar radiatorius is karto kartu syla su varikliu.Gal peciukas uzsikises, sklendes neatsidaro ,o temperaturinis gryba pjauna.
peciukas ne prie ko cia, nes nesyla variklis, tai ir pucia vesu ora, sklendes taippat ne, o temperaturinis grybo nepjauna, nebent termostatas atsidarineja daug anksciau nei 87. Ar galimas toks variantas? ryt desiu sena termostata i puoda merksiu termometra ir bus aisku ar cia termostatas ar ne.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4621: 2010 Gruodžio 16, 00:16:39 »

peciukas ne prie ko cia, nes nesyla variklis, tai ir pucia vesu ora, sklendes taippat ne, o temperaturinis grybo nepjauna, nebent termostatas atsidarineja daug anksciau nei 87. Ar galimas toks variantas? ryt desiu sena termostata i puoda merksiu termometra ir bus aisku ar cia termostatas ar ne.

Apie ta pati ir sneku, sukeli apsukas ir toliau stebi,kai tik pradeda silti radiatorius su vag com pasiziuri temperatura ir aisku kada jis atsidaro. Dabar tau tik ir liko, puodas ir termometras

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4622: 2010 Gruodžio 16, 09:02:56 »

Apie ta pati ir sneku, sukeli apsukas ir toliau stebi,kai tik pradeda silti radiatorius su vag com pasiziuri temperatura ir aisku kada jis atsidaro. Dabar tau tik ir liko, puodas ir termometras
Patikrinau atsidaro nepasiekus pilnu 80 laipsniu, gal tame beda ir bus
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 16, 09:12:43 sukūrė wjd »

Neprisijungęs bimbam

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4623: 2010 Gruodžio 17, 23:11:32 »
sveiki ;)
kasnors zino., kur kaune galima butu pakeisti duru mikrika(priekej is keleivio puses)? :V c5 2001m
aciu ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4624: 2010 Gruodžio 18, 08:55:36 »
Tai kad jis su visa spyna keičiasi...