Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1525222 kartus)

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4525: 2010 Lapkričio 28, 17:29:11 »
Sveiki, kur patartumet keisti dirzus su visiais atributais, ir ar tikrai ten viska reikia keisti, ir kas gali nustatyti stovi esamu tu agregatu. vieni keicia viska kas tik keiciasi, kiti keicia tik dirza su vandens pompa, dar kiti ir termostatus ir vos ne generatoriu...Noreciau patarimo ka rimtai reik keisti ir kur geriausiai ta padaryti vln? Yra daug temu bet apie C5 neradau daug info...masiniukas 110kw, 2.5TDI automatas.
geriausiai tai keisti viska, nes is paziuros sunku nustatyti tarkim kuris skyvas dar geras, ta prasme gali pasirodyt geras po dirzu keitimo gali ir nebeatlaikyti tada prisidarai sau didziules bedos sutaupes kelis litus keisdamas viska kas priklauso

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4526: 2010 Lapkričio 28, 18:04:00 »
O klausykit, pasistojo klausimelis, turbinos pas TA ir ANA A6 vienodos eina? ?!?
Jei rimtai tai idomu ar pas 2.5TDI (110kW) ir 2.5TDI(132kW) stovi tas pats turbo kompresorius (jei neklystu VNT20)?

tokia pati ;) gt2052 ( arba kaip tu sakei vnt20 ) ;) beja, gal kas turit originalios c5 webasto user manual? nes nemoku jos suprogramuoti

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4527: 2010 Lapkričio 28, 18:46:30 »
V6 tdi termostatą reikia nereikia keisčiau,nes paskui dėl tokios smulkmenos kai tiek papilt reikia tai ką aš žinau (z)

Neprisijungęs Banzaii

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4528: 2010 Lapkričio 28, 18:47:23 »
O klausykit, pasistojo klausimelis, turbinos pas TA ir ANA A6 vienodos eina? ?!?
Jei rimtai tai idomu ar pas 2.5TDI (110kW) ir 2.5TDI(132kW) stovi tas pats turbo kompresorius (jei neklystu VNT20)?

tokia pati ;) gt2052 ( arba kaip tu sakei vnt20 ) ;) beja, gal kas turit originalios c5 webasto user manual? nes nemoku jos suprogramuoti
Man irgi reiktu tokio dalyko, nes arba nemoku suprogramuoti, arba reikia kazka sutvarkyti.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4529: 2010 Lapkričio 29, 00:20:34 »
Kaip perstatoma temperatura is farengeitu i celsijus? Ir originaliai signalizacijai ymanoma padaryti kad ji pypsetu uzrakinant ir atrakinant?

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4530: 2010 Lapkričio 29, 00:34:19 »
Sveiki, kur patartumet keisti dirzus su visiais atributais, ir ar tikrai ten viska reikia keisti, ir kas gali nustatyti stovi esamu tu agregatu. vieni keicia viska kas tik keiciasi, kiti keicia tik dirza su vandens pompa, dar kiti ir termostatus ir vos ne generatoriu...Noreciau patarimo ka rimtai reik keisti ir kur geriausiai ta padaryti vln? Yra daug temu bet apie C5 neradau daug info...masiniukas 110kw, 2.5TDI automatas.
Antakalnio g. 8 keiciau visus atributus, likau patenkintas ;)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4531: 2010 Lapkričio 29, 07:57:54 »
Keisk wiska, antraip tex moketi antra karta kai reix keisti termostata ar dar ka.

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4532: 2010 Lapkričio 29, 16:15:42 »
Gal zinot ar cia gamikline signalizacija?, kazkas sugedo pradejo mirkseti posukiai pastoviai, ir beda sitoje sirenoje nes stovi rele ir ji klinksi o su ja kartu ir posukiai, atjungus sita sirena viskas gerai tik tiek kad masinos niekas nebesaugo

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4533: 2010 Lapkričio 29, 19:55:20 »
Gal zinot ar cia gamikline signalizacija?, kazkas sugedo pradejo mirkseti posukiai pastoviai, ir beda sitoje sirenoje nes stovi rele ir ji klinksi o su ja kartu ir posukiai, atjungus sita sirena viskas gerai tik tiek kad masinos niekas nebesaugo

speju kad neoriginali pas mane ex bulkoi buvo toke signalizacija

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4534: 2010 Lapkričio 29, 20:02:20 »
Originali stovi komforto bloke,cia tikrai samadielka

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4535: 2010 Lapkričio 29, 20:18:33 »
o tai originali sirenos neturi?

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4536: 2010 Lapkričio 29, 21:01:05 »
turi, ji dazniausiai stovi salia abs bloko

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4537: 2010 Lapkričio 29, 21:12:48 »

speju kad neoriginali pas mane ex bulkoi buvo toke signalizacija
signalizacija tai cia nebloga, imobilaizeris papilomas, judesio davikliai, tik is kur dabar gaut ta sirena tokia pat

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4538: 2010 Lapkričio 29, 21:31:18 »
turi, ji dazniausiai stovi salia abs bloko

Arba galiniame sparne, vairuotojo pusėje.

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4539: 2010 Lapkričio 30, 17:48:00 »
Sveiki, kokios c5 110kw 2,5TDI '99m eina variklio pagalves, su davikliais ar be?

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4540: 2010 Lapkričio 30, 18:17:43 »
Sveiki, kokios c5 110kw 2,5TDI '99m eina variklio pagalves, su davikliais ar be?
su

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4541: 2010 Lapkričio 30, 18:41:44 »
Gal kas esate restaurave vairo stiprintuva A6 2.5TDI 132kW? Vienai firmelei parasiau del kainos, tai sako pas mane nesirestauruoja jis, gali pasiulyti tik nauja... Tai va idomu kaip cia kas, ir jei kas esat restauraves, kokia apytiksliai kaina sito dalyko?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4542: 2010 Lapkričio 30, 19:01:56 »
siurblio kaina 100-150,kam dar jį ten restauruot,jei ardomas išsiardyk ir plokšteles apsuk,kartais ir už šitą moną "restauratoriai" paima normalų pinigą

Neprisijungęs A6_salmas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4543: 2010 Lapkričio 30, 19:12:15 »
su

tai kaip man sugebejo ideti be jokiu davikliu ir dar akis draske kad pas mane tokios eina. a? Tai tureciau rasti fiske kazkurtais jeigu nenulupo ir neismete...bet kazkaip ciupinejau ta issimta pagalve ir neatkreipiau demesio kad butu kokia fiske...klausimas iskilo kai pamaciau srote ant audziukos neislupta su fiske...

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4544: 2010 Gruodžio 01, 09:02:48 »
Pasalus apturejau beda - neatsidaro durys vairuotojo. centrinis veikia, visas duris atrakina/uzrakina, vairuotojo taip pat, su raktu atsirakina tos durys, t.y. pypsiukas kilnojasi. durys neatsidaro nei is lauko, nei is vidaus. Vidinis trosiukas speju nenutrukes, nes uzrakinus su centriniu is vidaus atlenkus rankenele jis pakyla, antra kart atlenkus rankenlele durys neatsidaro.
O atsitiko tai praeita penktadieni, kai pirma kart stipriai pasalo i vakara, visa diena masina buvo prastovejusi nuo ryto iki vakaro. Duris atidariau is lauko, bet uzdaryti nebegalejau-neuzsikabindavo uz to kablio prie stoikes. Maniau uzsalo. Po keliu stuktelejimu uzsidare durys. Prisildzius masina spyna vel veike gerai. Vakar vakare jos jau man visiskai nebeatsidaro. Net kai pasyla masina. Patarkit kaip jas atidaryt? Ar gali but, kad kas nors dar uzsale kai -20 beveik, ir nespeja atsilti? Ar jau spynaipaskutine?

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4545: 2010 Gruodžio 01, 09:20:33 »
Atsidaryk duris nuimk duru apdaila (uzima minute laiko) ir sutepk visus mechanizmus kurie susije su duru atidarymu  :D

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4546: 2010 Gruodžio 01, 09:22:22 »
Jei tik galeciau dabar as tas duris atsidaryti:)
Jos nuo vakar vakaro nebeatsidaro nei is vidaus nei is isores

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4547: 2010 Gruodžio 01, 10:10:26 »
Turejau panasia beda, problema kad tas liezuvelis spynos nevaikscioja laisvai, kuris prikabina duris
reikia ji sutept kazkuo kas nesusaltu :) as sutepiau senu rusisku geltonu tepalu guoliam(solidolas lygtai vadinas)
manau geriausia butu pastatyt siltai, pasiltu ir greiciausiai atsidarytu. O siaip dar as bandyciau atidarymo pozicijoj laikydamas rankena atidarinet duris(aisku viska darydamas su protu ir nesivadovaudamas principu, jegos yra galvot nereikia :D )

apdailos nuiminet nereikia, nes ten viduj nieko gero nera  :D

Neprisijungęs wjd

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4548: 2010 Gruodžio 01, 10:18:17 »
su

tai kaip man sugebejo ideti be jokiu davikliu ir dar akis draske kad pas mane tokios eina. a? Tai tureciau rasti fiske kazkurtais jeigu nenulupo ir neismete...bet kazkaip ciupinejau ta issimta pagalve ir neatkreipiau demesio kad butu kokia fiske...klausimas iskilo kai pamaciau srote ant audziukos neislupta su fiske...
1.9tdi be davikliu tokios http://www.yiparts.com/Part/en/RFJF
2.5 tdi su daviklias tokios http://www.yiparts.com/Part/en/VXSXS
Kiek sumokejai uz pagalves su pakeitimu? Gal zinot kai keiti priekine pagalve vadinama gryba, ar reikia nurinkti snuki kad ja pakeistum ar imanoma paprastai, nes is virsaus ziurint tai vietos ten neperdaugiausia.?

Neprisijungęs A6_salmas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4549: 2010 Gruodžio 01, 10:59:26 »
as keiciau garaziuke, vairuotojo puses, pakeite per pora valandu, priekio nenuiminejo, bet idejo paprasta be jokiu davikliu, tai dabar dreba viskas kas tik gali...ieskau deveto originalo ir pakeisiu atgal, pakeitimas kainavo 50Lt.