Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1524845 kartus)

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4350: 2010 Lapkričio 12, 17:56:00 »
gal galit kas greitai patart.. keiciant granata (isorine) reike isnarint abu apatinius sarnyrus ar uztenka kazkury viena??  ?!?
atsukti reik abu o isnarinti reik tik lenktaji sarnyra o tiesioji gali lykti skylei pilnai neislindus.na tikiuos supratai  :D

jei dbr ir nesupratau tai palindes po masina suprasiu  ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4351: 2010 Lapkričio 12, 17:58:47 »
zodziu va ta zalia pilnai isnaryk o ta raudonai pazymeta verzle nusuk kad judetu biski,bet pilnai isnarinti nereik-na bus jau aiskiau  :D

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4352: 2010 Lapkričio 13, 01:52:10 »
pasinaudot patarimais nepasiseke... neturejau pakankamai tvirto 18 rakto  :) tai teko isnarint virsutinius abu sarnyrus... prieit atsukt paprasciau... isimt granata nzn ar paprasciau nu bet su tuo varzto ysukimu, issukimu tai aciu uz malonuma... bentjau namu salygom  :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4353: 2010 Lapkričio 13, 02:33:13 »
čia tas ilgasis kur 2 šarnyrus kartu suima,reikalas rimtas kartais būna jį išprašyt,mačiau kaip šrote lupdami stupicą su bulgarke viršutines svirtis nupjovė nafig kad nesiknist su tuo varžtu  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4354: 2010 Lapkričio 13, 09:07:40 »
Visa beda su varztais, kad kuriam servise netvarkytum, ar privaciai pas meistrus, dar niekad nemaciau, kad kas nors naudotu tepala, nebent tik supurskia jei koks varztas neatsisuka.Savo kai tvarkausi visada sutepu per najo ir nebuna problemu atsukinejant ir isiminejant, girdejau, kad labai gerai purskiamas varis siam reikalui, bet brangus malonumas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4355: 2010 Lapkričio 13, 12:06:39 »
Visa beda su varztais, kad kuriam servise netvarkytum, ar privaciai pas meistrus, dar niekad nemaciau, kad kas nors naudotu tepala, nebent tik supurskia jei koks varztas neatsisuka.Savo kai tvarkausi visada sutepu per najo ir nebuna problemu atsukinejant ir isiminejant, girdejau, kad labai gerai purskiamas varis siam reikalui, bet brangus malonumas.

Tinka ir tepamas ;) Wurtho purškiamas ~30lt, jei neklystu.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4356: 2010 Lapkričio 13, 14:28:01 »

Wurtho purškiamas tepalas su variu tikrai geras daiktas (y) kažkur apie 30lt flakonėlis kaštuoja, savo reikmėms užtenka ilgam ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4357: 2010 Lapkričio 13, 14:33:06 »

Wurtho purškiamas tepalas su variu tikrai geras daiktas (y) kažkur apie 30lt flakonėlis kaštuoja, savo reikmėms užtenka ilgam ;)

Reiktu gal nusipirkti, bet kadangi gyvenu jau kitoje Nemuno puseje, tai jau prie suvalkieciu ir stoves tas flakonelis ant lentynos pagarbiai, o naudosiu salidola  :D

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4358: 2010 Lapkričio 13, 14:45:43 »
čia tas ilgasis kur 2 šarnyrus kartu suima,reikalas rimtas kartais būna jį išprašyt,mačiau kaip šrote lupdami stupicą su bulgarke viršutines svirtis nupjovė nafig kad nesiknist su tuo varžtu  :)

mhm... vienas pats islipo o su kitu zaidziau koky puvalandy kol isprasiau  :) snd kita granata keisiu tai gal jau reikes pertept viska kas tepsis  :s vkr visai nei nepagalvoaju kai uzsivelinau  :-]

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4359: 2010 Lapkričio 13, 15:10:02 »
Kaip patartumėt užhermetizuoti faras ? Dabar restauruoju jas, tai nuimti stiklai. Ar šildyt seną hermetiką ir vėl sodint ant jo ar jį visą nukrapštyt ir sodint ant kažko kito ? Patarkit kasnors, kas bandėt, nes poto užrasos ir bus gražu.  :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4360: 2010 Lapkričio 13, 15:20:17 »
aš išvaliau sęną ir pasodinau ant variklinio skaidraus hermetiko-silikono

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4361: 2010 Lapkričio 13, 15:49:42 »
Nieko variantas. Kaip laiko ? Nepraleido neikiek vandens ? :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4362: 2010 Lapkričio 13, 17:44:40 »
kolkas sausa ir lietaus dabar UK gauna sočiai,seniau taip pat buvau turėto kabluko farų stiklus taip pat priklijavęs,viskas ok.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4363: 2010 Lapkričio 13, 18:19:02 »
gal galit kas greitai patart.. keiciant granata (isorine) reike isnarint abu apatinius sarnyrus ar uztenka kazkury viena??  ?!?
Prieš savaitę keičiau išorinę granatą a4 b5, pakako atsukt vairo traukės antgalį, jokių šarnyrų neliečiau

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4364: 2010 Lapkričio 13, 19:21:44 »
As palikau sena kai buvau isrinkes, tai pasigailejau :/ dabar reiks papildomai perrinkt, siaip ten vistiek pritrauki stikla su fiksatoriais(nezinau kaip kitaip pavadint) tai manau nebutina ant tokio pat kaip gamyklinis sodint, uztenka ir paprastesnio hermetiko

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4365: 2010 Lapkričio 13, 19:44:26 »
As palikau sena kai buvau isrinkes, tai pasigailejau :/ dabar reiks papildomai perrinkt, siaip ten vistiek pritrauki stikla su fiksatoriais(nezinau kaip kitaip pavadint) tai manau nebutina ant tokio pat kaip gamyklinis sodint, uztenka ir paprastesnio hermetiko
Supratau, dėkui už patarimus. :) Turiu susidėjęs nuo vasaros DEPO faras, tai pradėjo labai nebepatikt, tai vat restauruoju orginalias Hella faras ir dėsiu atgal.  :H

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4366: 2010 Lapkričio 13, 20:51:03 »
..siaip ten vistiek pritrauki stikla su fiksatoriais(nezinau kaip kitaip pavadint) tai manau nebutina ant tokio pat kaip gamyklinis sodint, uztenka ir paprastesnio hermetiko

taip,būtent kur stiklai dar prikabinti prie korpuso tom skardinėm apkabom aš ir klijavau su varikliniu hermetiku,vienas jis stiprumo manau neturėtų kad stiklą išlaikyt,bet kai padeda apkabos viskas ok gaunasi,o hermetizuoja jis gerai (y)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4367: 2010 Lapkričio 13, 21:51:46 »
Aš su orginaliu apkaitinau plius ant viršau žibintų klijus užtepiau. Irgi laikėsi ok.

Neprisijungęs 7KAUNAS7

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4368: 2010 Lapkričio 13, 23:01:34 »
sveiki gal kas galetumet ideti nuotaruku kur yra sagratis ir kaip jis atrodo yra itarimu, kad jis pas mane jau vos gyvas.
a6 2000m. 1.9 tdi 81kw automatas.

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4369: 2010 Lapkričio 14, 10:48:33 »
Kaip patartumėt užhermetizuoti faras ? Dabar restauruoju jas, tai nuimti stiklai. Ar šildyt seną hermetiką ir vėl sodint ant jo ar jį visą nukrapštyt ir sodint ant kažko kito ? Patarkit kasnors, kas bandėt, nes poto užrasos ir bus gražu.  :)
Kaip nuemei faru stiklus ? As bandziau pas save, nes viena rasoja is vidaus, atkabinau 4 fiksatorius ir tuom mano zinios pasibaige  :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4370: 2010 Lapkričio 14, 11:10:11 »
Kaip patartumėt užhermetizuoti faras ? Dabar restauruoju jas, tai nuimti stiklai. Ar šildyt seną hermetiką ir vėl sodint ant jo ar jį visą nukrapštyt ir sodint ant kažko kito ? Patarkit kasnors, kas bandėt, nes poto užrasos ir bus gražu.  :)
Kaip nuemei faru stiklus ? As bandziau pas save, nes viena rasoja is vidaus, atkabinau 4 fiksatorius ir tuom mano zinios pasibaige  :-]

Sildyti reikia su fenu ir po trupiti atitraukineti stikla, bet pradziai issiimk fara ir apziurek ar nera kur korpusas pazeistas, o pati stikla galima ir neisemus su bespalviu silikonu graziai aptepti i tarpeli, nieko nesimato ir vanduo nepapuola.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 14, 11:13:22 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4371: 2010 Lapkričio 14, 11:19:30 »
Kaip nuemei faru stiklus ? As bandziau pas save, nes viena rasoja is vidaus, atkabinau 4 fiksatorius ir tuom mano zinios pasibaige  :-]
Jo, taip, kaip only AUDI sake, šildai ir po truputi atitraukinėji.  :)

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4372: 2010 Lapkričio 14, 11:23:30 »
Kaip patartumėt užhermetizuoti faras ? Dabar restauruoju jas, tai nuimti stiklai. Ar šildyt seną hermetiką ir vėl sodint ant jo ar jį visą nukrapštyt ir sodint ant kažko kito ? Patarkit kasnors, kas bandėt, nes poto užrasos ir bus gražu.  :)
Kaip nuemei faru stiklus ? As bandziau pas save, nes viena rasoja is vidaus, atkabinau 4 fiksatorius ir tuom mano zinios pasibaige  :-]

Sildyti reikia su fenu ir po trupiti atitraukineti stikla, bet pradziai issiimk fara ir apziurek ar nera kur korpusas pazeistas, o pati stikla galima ir neisemus su bespalviu silikonu graziai aptepti i tarpeli, nieko nesimato ir vanduo nepapuola.
Cia kazkoki nestandartini fena reikia tureti ar paprasta namini galima naudoti? Na pas mane gan ilgai jau rasoja ta lempa tai is vidaus jau purvo sluoksnis uzsidejes, tad butina nuimti ta stikla. O gal kas uz nebrangiai apsiimtumet situo reikalu?  :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4373: 2010 Lapkričio 14, 11:32:45 »

Cia kazkoki nestandartini fena reikia tureti ar paprasta namini galima naudoti? Na pas mane gan ilgai jau rasoja ta lempa tai is vidaus jau purvo sluoksnis uzsidejes, tad butina nuimti ta stikla. O gal kas uz nebrangiai apsiimtumet situo reikalu?  :V

Buitinis nebent is rimtesniu, karscio ten reika, tik susildyti gali nelabai uztekti, nors kiti nuima tik didesne rizika. Tokius kaip halogenus kiti i mikrobange kisa, bet cia faros gabaritai neleis  :-].

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4374: 2010 Lapkričio 14, 11:36:04 »
Kiti dar deda ir į orkaitę, bet čia man jau juokingai atrodo. Su statybiniu fenu geriausiai.  :)