Dėkui visiems už info, ypač
BeFree už video. Labai naudingi klipukai. Reiks laiko turint rimčiau pastudijuot,
o lenkiškai dar ir suprast visai įmanoma. Sedane ta kuro kolba su G210 po galine sėdine dešinėj pusėj. Mašina dar pas meistrus. Pats nesiryžau orinimo darbų atlikinėt. Tegul nors užkuria, o paskui jau teks palaikyt kuro lygį kad ir puspilnį baką, kol gausiu kitą daviklį. Kažkaip labai sudėtingai čia vokietis sugalvojęs. Imtų kurą tiesiai iš bako ir būtų ramu. Dabar talpa maža, daviklis, papildoma pludė...kažkas per laiką būtinai susidėvi.
[/size]Kažin, jei vietoj to g210 varžą 430 om pakabint. Kompas gaus info, kad talpa pilna ir nestabdys motoro? Tik tuomet, jei suges siurbliukas, oro bus pilnas motoras. 
Man tik keista kaip dabar to oro gavo didysis kuro siurblys? Na, aš ne iškart sustojau, kai pradėjo mirksėti žvakių pak. lemputė...mašina nuriedėjo dar kokį km, o gal ir daugiau ir tik tada užgeso. Prie variklio skaidriojoj kuro žarnoje matėsi oro burbulas.

atvažiavęs draugas pasiūlė, numovus nuo filtro kuro žarną pažiūrėt ar atiteka kuras iš bako...pasukom starteriu...čia ko gero irgi buvo lemtinga klaida...baisi padėtis su tuo oru pas dyzelius. Dėl kitų plūdžių gal ir viskas tvarkoje. Atitinkamai reaguoja į kuro užpylimą. Tik va, būna kartais, kad kuro rodyklė, įjungus degimą pasvyruoja. Sakykim būna pusė bako, tai gali per pusę padalos rodyt į vieną, ar į kitą pusę. Pavažiavus nusistovi ir nebesvyruoja. Gal bake lygis svyruoja, kai užpildoma talpa su g210 davikliu? Žodžiu, be galo daug visokių klausimų iškyla...Dyzelio neturėjau, tai teks nemažai pastudijuot internete, kol kažkas paaiškės.

Gerai, kad jūs čia esat ir pasidalinat savo žiniomis. Dėkui jums, brolyčiai. Kai nusipirkau Audi, šis forumas tapo mano mėgstamiausias. Dažnai čia paskaitinėju. Kažkaip nuoširdžiai čia viskas vyksta.