nepamirsk ir pagrindinio skyvo, nes viduje esanti guma buna pavargus, ir yra tikimybe, kad prasisuks 
tu kalbi apie genero pagrindini itempeja? ar turi galvoj ta kur su amortiku... siaip tai kaip ir visi yra tik nera to kur su amortiku, nuims meistras, ziuresiu kaip jis atrodo ir gal ka sugalvosiu... gal atskirai guolis keisis ar pan. dabar kol neturiu rankose negaliu nieko pasakyt.. bet kai jau pasikeisiu viska, butinai parasysiu kas ir kaip 
Na ir kaip išsprendiai tą bėda su tuo įtempėju su amortiku?
nuemus itempeja, kur su amortiku stovi, atsuktas skyvelis, nuvaziuota i "Ignera" (prekiauja guoliais), priesais akropoli vln, rastas guolis 6203, dave kazkoki geresni, didesniem sukiam, ir meistras pakeite ji, amortikas uzdetas naujas - 246 lt "Febi"...
didziausia problema man kilo su termomovos guoliu, pas mane jau buvo tragiskas ir dar prie visu bedu niekaip neatsukom termomovos, todel nusipirkau deveta is sroto, 300 lt kartu su mova, ardyta masina buvo vokiska, mova nauja uzmauta, is guolio jokio laisvumo, tai galvoju kad gal buvo keistas...
ir dar pabaigai apatinis skyvas su guma, paskirdus jau guma... o deveti tokie kaip mano po 200-250 lt, naujas 560lt... gero deveto dar neteko rast... tai manau reiks pirkt nauja, pigiausia radau 350

o toliau viskas sudeta nauja... dar tiesa genero guoliukus reikes pasikeist