Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 [C4] 2.5tdi Dirzelio itempejas  (Skaityta 31870 kartus)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
nepamirsk ir pagrindinio skyvo, nes viduje esanti guma buna pavargus, ir yra tikimybe, kad prasisuks ;)

AUminDI`e

• Svečias
Kai dariausi 2009rugseji saviskei a6 iki97m būtent tą įtempėją su amortiku. Tai Kaune ž.šančiuose rimtoj pardėj amortikas kainavo 185lt (kitose pardėse buvo ir po 250bet firma visur ta pati) o kitos įtempėjo dalys išsiardo. per vidurį esanti yvorė buvo dirbus bet normos ribose. Tai išploviau, įmečiau granatinio tepalo ir surinkau. Pati guoli turint nesudėtingų įrankių galima išardyt. Reikia tik nušlifuot 3 kniedes ir išpresuot. Rastą guoli nusiveži į betkokia guolių parde ir pirkdamas pati brangiausia varinata sumokesi 7lt. Kadangi Kaune tuo metu tokiu nebuvo tai dėjau kažkoki amerikietiška u 2,5lt ir normaliai. Teisa sakant dėl tam tikru priežaščių ardysiu prieki savo audinei tai galesiu pažiūrėt kaip tas guolis už 2,5lt atrodo po 13,000km. Taip kad per savaite laukit naujienu.

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
nepamirsk ir pagrindinio skyvo, nes viduje esanti guma buna pavargus, ir yra tikimybe, kad prasisuks ;)

tu kalbi apie genero pagrindini itempeja? ar turi galvoj ta kur su amortiku... siaip tai kaip ir visi yra tik nera to kur su amortiku, nuims meistras, ziuresiu kaip jis atrodo ir gal ka sugalvosiu... gal atskirai guolis keisis ar pan. dabar kol neturiu rankose negaliu nieko pasakyt.. bet kai jau pasikeisiu viska, butinai parasysiu kas ir kaip  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
o my gad  :O

apie ka tu cia?

Kad tas itempėjas 800 Lt.

nu man ir ziauriai pasirode, bet cia originalus vokiskas, kitu net neturejo tanagra, o siaip buvo visas bendrai vln uz 512 lt, tik neaisku kieno gamybos ir t.t.

#garaže  www.garaze.lt

AUminDI`e

• Svečias
Sutikslinam. Pas mane audi A6 (c4 perexodas) 97m. 2.5TDI 103kW su klimato kontrole. Motoro priekyja yra daug visokiu nesamonių bet tam diržui ilgam, kuris suka termo mova, generatorių ir klimatą įtempėjas yra tik vienas. Kadangi diržas baisiai ilgas ir škyvų daug tai tas įtemėjas yra su amortiku.
Toliau. Kas nuveža mašiną į servisą, numeta ir sako remontuokit tai kainu gali išgirst įvairių. O kalbėdamas apie amortizatorių aš turiu aumenį amortizatorių ir taškas. Paskui yra aliumo gabalas prie kurio sukasi tas amortikas IR galų gale yra guolis kuris prilaiko diža. Tai amortikas kainuoja 185. guolį galima susiremontuoti namuose. Ten viduje lyg 205 guolis jau dabar nepamenu tik žinau kad kainuoja juokingai. O pas ka sueina tas aliumo gabalas kuris yra tarp amortiko ir guolio tam gal ir liūdniau. Na... gedimas nelygus gedimui. Mačiau kažkas rašė kad įvore keičiasi tam aliumo gabale. Bet per kokia nesamone tas aliumas gali ir subyret į gabalus.... Tada manau reiktų virint naują  :O vienoj pardėj man sake jog pilnas to įtempejo komplektas 1250lt lygtais. ?!?

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
manau mes apie ta pati ir kalbam... as pirkau tik amortika kuris kaip tu sakai tvirtinasi pire to aliumo gabalo, ta aliumo gabala nusiemes bandysiu pats ziuret, keist guoli jei reiks  ;) vien uz amortika mokejau 246 febi, vokiskas...
o tas aliumo gabalas, prie kurio tvirtinasi amortikas- tanagroj 800 lt  :D

#garaže  www.garaze.lt

AUminDI`e

• Svečias
Aš saviški išardžaiu su 5 ar 6 mm šešekampiu. Tik tam šešekampiuo geros rankenos reikėjo nes gerai suveržtas. Reikapsižiūrėt kai įvorė vidui atrodo.... kadangi pas mane normaliai atrode tai išploviau su benzu įdėjau granatinio tepalo ir surinkau.

Neprisijungęs sesetas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sveiki.man buvo nutrukes tas dirzas.nes tas kas man pardave masina pagailejo pinigu ir tiesiog uzdejo trumpesny dirza.tai vat truko dirzas sustojo variklis laimei nepalindo po paskirstymo dirzu.remontas 1200berods nes dalys 1000 kainavo.nuvazevau km ir to itempejo ivore issinesiojo dabar traska.kur kas tvarko tokius reikalus?nenoriu keist viso itempejo kadangi bloga tik ta vieta. nemanau kad isplovus ir sutepus bus gerai.

AUminDI`e

• Svečias
Kaune tai zinau kas galetu tau įvore padaryti. Pasižiūrės meistras kas ten buvo įdėta pries tai ir padarys tokia pačia. Manau bus optimaliausias varinatas. Parašyk asmeniškai jei nori sužinot daugiau. Nežianau ar leistina forume, viešai skelbti ar reklamuoti įmones.
Kai busi prisijunges prie forumo, spausk ant mano vardo
paslink puslapį žemyn ir ten bus

Additional Information:

(paspausk ant)
Send this member a personal message.

Neprisijungęs sesetas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
butu gerai.nes nematau tikslo keist visa mechanizma

AUminDI`e

• Svečias
Sveiki. 2009 rudeni įsigijau c4(a6) 1997-12 pirma registracija. 2,5TDI 103kW+klmato kontrolė.Mašinėlė trinktelta bet matoras gražiai dirbo tai buvau labai laimingas kad pigiai gavau. Buvo daužtas priekis, sutrupintas buferis ir t.t. . Pastebėjau jog siekia generatoriau-klimato diržas (toks labai ilgas) ir jis buvo padiles... kai pradėjau ardyti daėjau iki termo movos kuri buvo sugadinta ir kadangi tiek jau išardyta kodėl gi nepatikrinti termo movos ašies. Jeigu termo mova gavo smugį tai ir ašis gavo smugį, o guoliai smugių nemegsta... Ka norėčiau pabrėžti, kad kol to kronsteino su guoliu nenusukau tai visai nieko nesigirdejo. Kaip vėliau supratau. Variklio bloko masė taip sugeria guoliuko vibraciją kad nieko nesigirdi ir nesijaučia. Na o kai visi važtai atsileidžia tai tada  :O .... Ką daryt... Visa laimė kad tuo metu buvau atostogose ir turėjau savo audi100 2,0 diesel :) teko kelias dienas pavažinėti po Kauno miestą kol sudęliojau viską į vietas. Susiradau rimtų "metalistų" garažą. vietoje kosminių kainų gavosi taip. Nusipirkau 4 amerikietiškus guolius po 5LT nuvežiau ta ašį su skriemuliu ir termo mova kad vyrai matytų atstumus. 3galius sudėjo į kronsteiną ketvirtą gouliuką ypresavo į diržo įtempėją. Įtempėja išsiardžiau pats(nusipirkau ir amortizatoriu 180lt kad butų pilnas remontas) taip kad 2 svarbių daliu remontas kainavo gouliai+amortizatorius+meistrū darbas sekančiai 20+180+80=280lt
Gerokai vėlai po remoto išgirdau gandą jog sudėjus paprastus guolius su šaratais į tą termo movos aši jie ten gauna didelia apkrovą+ vibraciją ir maximaliai važiuoja 10 000 bet as per 5men nuvažiavau 12 000 ir dar nieko. Kovo ar Balandžio mėnesį reikės vėl išsiardyt ir dėl šventos ramybės patikrint kaip kas laikosi (gal net įsidėti legendini guoli už 560lt). Kad išlėkus vasaros atostogų nereiktų gryžti ant traliuko  (be)
Pasistengsiu parašyti rezultatus ir kainas.  (-) 8:8

Sveiki. Kaip jau dabar paaiškėjo  ši "chaltūra" buvo neefektyvi. Po šio remonto pravažiavau maždaug 14,000 Išardžius ir ištraukus tuos tris guoliukus paaiškejo jog jie gerokai ten padirbėjo. Trumpiau sakant manau kad bučiau nuvaževes kokia 20,000 o paskui jau būtų didele rizika kasdien... Taigi Sumontavo man orginalų guoli už 550lt ir dabar ji galima pamiršt nes mano orginalas buvo pravaževes apie 400,000.

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį

tu kalbi apie genero pagrindini itempeja? ar turi galvoj ta kur su amortiku... siaip tai kaip ir visi yra tik nera to kur su amortiku, nuims meistras, ziuresiu kaip jis atrodo ir gal ka sugalvosiu... gal atskirai guolis keisis ar pan. dabar kol neturiu rankose negaliu nieko pasakyt.. bet kai jau pasikeisiu viska, butinai parasysiu kas ir kaip  ;)

Na ir kaip išsprendiai tą bėda su tuo įtempėju su amortiku?

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį

Na ir kaip išsprendiai tą bėda su tuo įtempėju su amortiku?

nuemus itempeja, kur su amortiku stovi, atsuktas skyvelis, nuvaziuota i "Ignera" (prekiauja guoliais), priesais akropoli vln, rastas guolis 6203, dave kazkoki geresni, didesniem sukiam, ir meistras pakeite ji, amortikas uzdetas naujas - 246 lt "Febi"...

didziausia problema man kilo su termomovos guoliu, pas mane jau buvo tragiskas ir dar prie visu bedu niekaip neatsukom termomovos, todel nusipirkau deveta is sroto, 300 lt kartu su mova, ardyta masina buvo vokiska, mova nauja uzmauta, is guolio jokio laisvumo, tai galvoju kad gal buvo keistas...

ir dar pabaigai apatinis skyvas su guma, paskirdus jau guma... o deveti tokie kaip mano po 200-250 lt, naujas 560lt... gero deveto dar neteko rast... tai manau reiks pirkt nauja, pigiausia radau 350  (!?)

o toliau viskas sudeta nauja... dar tiesa genero guoliukus reikes pasikeist  :V

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
ir ta skyva kai pirksi , atkreipk demesi, nes as kai zejau vieni buna tik pusiau guma uzpilditi (jis bus pigesnis) o kiti buna pilnai uzpildyti, pamatysi ten iskarto skirtuma, tai reiketu pirkt ta kur daugiau gumos

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
as kai ieskojau naujo, tai isvis siule varianta be gumos... nu bent jau isoriskai jos nesimate... ar gali but taip? gali but be gumos?

gal kas zinot kur pigiu nusipirkt? ar siaip kokiu variantu?  8:8

#garaže  www.garaze.lt

AUminDI`e

• Svečias
Kaip del škyvo tai aš pirkau kažkoki pigu, lieva, nauja TopRan :) :) :) irgi kainavo apie 550lt bet naudoto tai ten nera tolko det. O dėl gumos.. tai jei gamintojas ten užliejo guma kad butu amortizacija reiškia tos gumos ten reikia. Įdesi be gumos kentes kas nors kitas. Nepamirst reikai dar vieno dalyko. Jei remontuodmas ta prieki veina karta susidedi geras dalis tai 200k-400k gali pamirst ten viska. tik diržus reiks perdet kas 100k.

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
Kaip del škyvo tai aš pirkau kažkoki pigu, lieva, nauja TopRan :) :) :) irgi kainavo apie 550lt bet naudoto tai ten nera tolko det. O dėl gumos.. tai jei gamintojas ten užliejo guma kad butu amortizacija reiškia tos gumos ten reikia. Įdesi be gumos kentes kas nors kitas. Nepamirst reikai dar vieno dalyko. Jei remontuodmas ta prieki veina karta susidedi geras dalis tai 200k-400k gali pamirst ten viska. tik diržus reiks perdet kas 100k.

esme yra kad man nauja siule visai be gumos, tai sakau pas mane ne toks  :) reiks ieskot dar kokiu variantu...  :V

o kad viska pakeitus gali salyginai pamirst viska tai sutinku, dabar ir variklis graziau dirba, dirzas graziai sukasi genero, nesokineja  ;)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
ka jau ka be gumos tai nedek , tikrai kentes kiti taskai, as zinau kad  ant pardavimo kai skybas isimakaluodavo, tai is akies dedavo metaline plokstele ir sukabindavo ta skyva :) bet cia tik pardavimui

Rimvisss

• Svečias
Sveiki (h)Gal kas nors galit paaiskint kaip nustatyt audi100 2,2l variklio degima? ?!?

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1692
    • Žiūrėti profilį
Sveiki (h)Gal kas nors galit paaiskint kaip nustatyt audi100 2,2l variklio degima? ?!?
ne cia pataikei tam yra paieska

Neprisijungęs wladislawlt

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
firmos neatsimenu, bet pas pazistama pirkau sake geriau nauja ir oreginala kaip sau pirkt tai 600 litu mokejau generatoriaus itempeja. bet db vazioji ir ne bijai kad kaskas gali trukt ir pataikit i pagrindini. nes man ir panasei pasakojo kad didele tikemibe kad pataikit gali po pagringiniu dirzu

Neprisijungęs _andrys_

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 [C4] 2.5tdi Dirzelio itempejas
« Atsakymas #147: 2010 Balandžio 02, 17:37:37 »
Sveiki,Kaune yra neblogas meistriukas kuris restoruoja c4/A6 generatoriaus itempejus,jam atvezi savo sena,o jis jums duoda restoruota.Kaina tikrai nedideles,pasiskambinkit,susitarsit

Tel: 861138038

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs _andrys_

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 [C4] 2.5tdi Dirzelio itempejas
« Atsakymas #149: 2010 Balandžio 03, 14:09:51 »
kazkaip nesitiki,kad tokia kaina :)