Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 [C4] 2.5tdi Dirzelio itempejas  (Skaityta 31977 kartus)

AUminDI`e

• Svečias
Sutikslinam. Pas mane audi A6 (c4 perexodas) 97m. 2.5TDI 103kW su klimato kontrole. Motoro priekyja yra daug visokiu nesamonių bet tam diržui ilgam, kuris suka termo mova, generatorių ir klimatą įtempėjas yra tik vienas. Kadangi diržas baisiai ilgas ir škyvų daug tai tas įtemėjas yra su amortiku.
Toliau. Kas nuveža mašiną į servisą, numeta ir sako remontuokit tai kainu gali išgirst įvairių. O kalbėdamas apie amortizatorių aš turiu aumenį amortizatorių ir taškas. Paskui yra aliumo gabalas prie kurio sukasi tas amortikas IR galų gale yra guolis kuris prilaiko diža. Tai amortikas kainuoja 185. guolį galima susiremontuoti namuose. Ten viduje lyg 205 guolis jau dabar nepamenu tik žinau kad kainuoja juokingai. O pas ka sueina tas aliumo gabalas kuris yra tarp amortiko ir guolio tam gal ir liūdniau. Na... gedimas nelygus gedimui. Mačiau kažkas rašė kad įvore keičiasi tam aliumo gabale. Bet per kokia nesamone tas aliumas gali ir subyret į gabalus.... Tada manau reiktų virint naują  :O vienoj pardėj man sake jog pilnas to įtempejo komplektas 1250lt lygtais. ?!?