Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c4) start prie -17laipsniu TDI  (Skaityta 18824 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
akumas kad naujas nevisada naudos duoda.va mano akumas nauas 75A ir 820ah berods neuzsuka variklio.ateini ryte o jis vos gyvas tai dabar dar ziuresiu gal iskrova vyksta dar kurnors.nes kaskaip keista kad jis taip nusesta.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Man sian neuzsikure. -23.5 rode. Zvakes sutukrinau visos geros. Degimas nuankstintas daug. Nepanimaju kame bajeris. Imu itarti jog kuras sutirstejes.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį

http://www.defa.com/doc/500/540.pdf

viskas adaptuoda..

man sitas variantas netinka neturiu 220 

nors tokiu oru nepatingeciau prailgintuva is 2 auksto isvyniot  :)

Skambinausi dėl šita, tipo nereikia jokio papildomo siurbliuko, kaina 200-300lt tiksliai nepasakė, vėliau atsiūs, kai toks šaltis galima ir pajungt pasišyldyt, beto jis lengvai įsideda.
http://www.defa.com/doc/700/760.pdf

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
Man sian neuzsikure. -23.5 rode. Zvakes sutukrinau visos geros. Degimas nuankstintas daug. Nepanimaju kame bajeris. Imu itarti jog kuras sutirstejes.

Geriau kuriasi šalta kai degimas nuankstintas? kiek jis turi būti nuankstintas, nes pernai pasmane variklis netaip švelniai dirbdavo, ir kurdavosi geriau ;(

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
turetu geriau, tik kazkodel maniskei tai negalioja. Nors cia kitai 700kkm nuriedejusiai uzankstintas, ir kuriasi neblogai.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
jus kompresias pasimatuokite dar prie tu salciu.nes ji labai daug duoda.sitas dalykas man pirmas kai blogai kuriasi.nes musu varkliai jau nepirmos jaunystes tai ir os ten neprudais turi buti like.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
ash tai tikrinsiu savaitgali zvakes... Jausmas lyg ne visos veikia

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
sveiki.gal kas gali biski aprasyti zvakiu tikrinima su lempute?ir nuo kur imti pliusa ar yra po kapotu ar teks is po sedynes tempti laidus?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
yra po kapotu toks pimpukas keleivio pueje netoli lango.tokioi kaip ir dezutee.tendaznai au buna nelike dangtelio.as sendien gal pamatuosiu kiek nauos zvakes varza yra ir paskui manau bus galima kitu zvakiu varza pasimatavus suzimoti kuri veikia kuri ne.tai savaitgali bus tikrinamos jos visos.

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
http://img20.imageshack.us/i/20090522012w.jpg/
toj foto kurioj vietoj tas pimpukas butu?ar nesimato jo cia?

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
o mano auto , ziurek dabar keleivio pusei ten yra matai signalizacija juoda tokia , na tai virs jos tokia kai dezute i kebula sesekambis toks isuktas ten yra pliusas

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
o mano auto , ziurek dabar keleivio pusei ten yra matai signalizacija juoda tokia , na tai virs jos tokia kai dezute i kebula sesekambis toks isuktas ten yra pliusas
jau pamaciau  :) aciu uz info ir uz foto panaudota  ;)

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
ziurek gal netycia kaip man yra i zvaklaidzius elektra neatejo :) . nusimauni visus zvaklaidzius temperaturas davikli nusiemi , ijungi degima ilgai nelaikant i zvaklaidi ikisi laiduka koki ir brauki per zvake jai kibirksciuoja veikia :) ir zvake ir zvaklaidis

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
ziurek gal netycia kaip man yra i zvaklaidzius elektra neatejo :) . nusimauni visus zvaklaidzius temperaturas davikli nusiemi , ijungi degima ilgai nelaikant i zvaklaidi ikisi laiduka koki ir brauki per zvake jai kibirksciuoja veikia :) ir zvake ir zvaklaidis
o ka darei kai neatejo srove? kur problemu ieskojai? :)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
yra po kapotu toks pimpukas keleivio pueje netoli lango.tokioi kaip ir dezutee.tendaznai au buna nelike dangtelio.as sendien gal pamatuosiu kiek nauos zvakes varza yra ir paskui manau bus galima kitu zvakiu varza pasimatavus suzimoti kuri veikia kuri ne.tai savaitgali bus tikrinamos jos visos.

Mano testeris rodė 6ohm dar ai6ku laidai bent 2

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
neatejo srove nes buvo saugiklis nudeges po keleivio puse prie kompo

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
neatejo srove nes buvo saugiklis nudeges po keleivio puse prie kompo
tai cia keleivio pusej kur kompas variklio stovi? virs bardacioko ane?

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
po bardacioku po to kilimeliu tokioj dezutej ten yra pritvirtinta matosi 2 stori laidai yra ten vienas ieina kitas iseina

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

kažkokia įdomi ta varža. Autodatoj, c4 2.5 TDI rodo V/A - 11/12, t.y. ~0.9 omo

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį

kažkokia įdomi ta varža. Autodatoj, c4 2.5 TDI rodo V/A - 11/12, t.y. ~0.9 omo

Testeris už 35 lt, nežinau kaip jis ten rodo, o matuota tai buvo nauja ngk žvakė.

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
tikriausiai autodatoj kazka netaip gal supratai , nes testeris negaletu meluot

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gintulis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Aš atsiprašysiu įsiterpdamas, bet nenoriu naujos temos kurt.Turiu tokia problemą manoji sunkiai kūrėsi, užsikūrusi smarkiai dūmijo, užgesinus šilta taip pat sunkiai kūrėsi,Vakar padaryta diagnostika ,peršokęs siurblio diržas per du karpus  aišku degimas grybą pjovė ir kaip išvis kūrėsi.Degimą atstatytas, bet vėl pradėjo mest mėlyną dūmą, nors prie -20 kuriasi kuo puikiausiai,užsikūrus meta mėlyną dūmą tiesa nelabai daug  trauka irgi nepasikeitė,kompas nemeta klaidų. Meistras sako kad rodo didesnes kuro sąnaudas ir kad siurblys bus užsinešęs reikia tipo, plaut, valyt, šveist. Gal kas žinot kame šaknys? :-{              
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 23:09:35 sukūrė Gintulis »

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį

idomiai :D

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Aš atsiprašysiu įsiterpdamas, bet nenoriu naujos temos kurt.Turiu tokia problemą manoji sunkiai kūrėsi, užsikūrusi smarkiai dūmijo, užgesinus šilta taip pat sunkiai kūrėsi,Vakar padaryta diagnostika ,peršokęs siurblio diržas per du karpus  aišku degimas grybą pjovė ir kaip išvis kūrėsi.Degimą atstatytas, bet vėl pradėjo mest mėlyną dūmą, nors prie -20 kuriasi kuo puikiausiai,užsikūrus meta mėlyną dūmą tiesa nelabai daug  trauka irgi nepasikeitė,kompas nemeta klaidų. Meistras sako kad rodo didesnes kuro sąnaudas ir kad siurblys bus užsinešęs reikia tipo plaut valyt šveist. Gal kas žinot kame šaknys? :-{              
kai tokie salciai lauke apie dumus sprest labai sunku...