Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A200 20v,daliu paieskos,gedimai,klausimai  (Skaityta 159088 kartus)

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Taigi situacija Audi 200 2.2T 10V 1987-12-04 variklis KG, automatas, neuzsiveda vedant griebia iki 1500 rpm apsukos pakyla ir uzgesta tarsi uzsisiurbia taip vyksta ir su dujomis ir su benzinu zvakes issukus buna slapios isvalomos pasildomos ir vel tas pats lyg ir griebia uzsiveda bet uzdusta, laidai geri, zvakes irgi geros, saugikliai tvarkoje kur ieskoti dar saknu galima? Neseniai nusipirkau tai bandau atgaivinti iki tol vedesi vaziavo po nakties amen nesiveda tempt neina automatas. Gal kas galite Vilniuje paziureti? nes tai mano pirmas turbininis variklis tik pradejau sviestis sia tema  (v)
butum Kaune tai butinai padetume :) jeigu turi galimybe atvykt parasyk
beje pas sita automobiliuka man rodos jau galejo stoveti imobilaizeris.paziurek ar skydelyje uzgesta geltonas automobiliukas arba raktas.

Atvykciau bet iki kauno tralais oj oj oj kainus  :/
Imobilaizerio nera tik slapukas spyneleje, bet man parode kaip vest jis manau grybo nepjauna nes kitaip net negriebtu vesti. Todel ir ieskau kas gali paziureti nes nuvarysi bet kam tai ismelz nes apie turbo dar mazai zinau  (v)