maziau p***is reik mashinoj :DDDarba avanta reik turet:)
Ar esate susidūrę su tokia problema, kai juda (kliba) priekinės sėdynės? Ar įmanoma tai pataisyti? (Atsiprašau, jei tokia tema jau buvo)
Nelabai gera išeitis, keleivio ir juda labiausiai
Kaip privirinta - tai nebejuda nei pirmyn, nei atgal?
va ta liga audinems ir yra kad reikia tuzgit sedynes norint pastumdyt na pas mane dar pusetinai, tai dar nera ko skustisa, bet buvusiai masinai tai isispyrus reikdavo ja stumdyt
Citata iš: arcimas 2009 Balandžio 06, 23:14:25 va ta liga audinems ir yra kad reikia tuzgit sedynes norint pastumdyt na pas mane dar pusetinai, tai dar nera ko skustisa, bet buvusiai masinai tai isispyrus reikdavo ja stumdyt Daug solidolo pas mane bulkoj tas pats, bet vis neprisiruošiu sutept, įdomu ar padės, nes pažiūrėjau, kad sausa ten tuose bėgiuose
Sedynes gali pradeti klibeti nuo ne pagal tiesiogine paskirti ju naudojimo Juk niekada negali zinoti nenaujo automobilio istorijos
Citata iš: volume13 2009 Balandžio 06, 23:20:24 Sedynes gali pradeti klibeti nuo ne pagal tiesiogine paskirti ju naudojimo Juk niekada negali zinoti nenaujo automobilio istorijos labai jau idomu ka tavo manimu galima dar su sedynemis daryt
veiksmas vadinasi: sedynes klibejimo salinimas audi markes automobiluose. Taip padariau savo a4, tai dabar atrodo sedyne kaip privirinta
Citata iš: diesel_power 2009 Balandžio 06, 22:22:18 veiksmas vadinasi: sedynes klibejimo salinimas audi markes automobiluose. Taip padariau savo a4, tai dabar atrodo sedyne kaip privirinta Va toj vietoj kur tu su vamzdiniu raktu spaudi turi toks kaip gumine/kauciukune pagalvele buti. Jei jos nera arba ji gerokai pasidevejusi tada ir kliba viskas Isbandyta ir patikrinta buvau sia ziema salona isrinkes tai nezinojau kur juos det reikia, bet paskui dasuto ?!?
Pradėjo maryuxxx Elektros skyrius
Pradėjo Alvydas54 Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo D0mis Audi C6