Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nestandartines A8  (Skaityta 41968 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Re: Nestandartines A8
« Atsakymas #125: 2009 Kovo 10, 12:22:40 »
cia niekas nieko durnais ir nevadina ?

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2009 Kovo 10, 12:45:56 »
cia niekas nieko durnais ir nevadina ?

na taip tiesiogiai lyg ir nevadina ;)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2009 Kovo 10, 13:44:30 »
Manau sitas variantas yra dar geresnis nei mano anas

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2009 Kovo 10, 13:47:34 »
Ir prie to pacio zinoma galas ... (+) Man asmeniskai visai graziai ziurisi  :H
Dar gal ka domintu kainos jei ka
Prikinis buferis : ~ 1400 litu  +Groteles ~400 lt  + priesrukines groteles S3 su halogenais ~1000lt
Galinus buferis: ~1200 litu

Del priekinio bugerio kainu cia jos yra su originaliomis detalemis  Groteles galeciau as gauti jei jos tinknka ten nuo audi paprastu  Halogena su grotelem manau ir butu ka nors galima sugalvoti  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 10, 14:07:39 sukūrė MODE*** »

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2009 Kovo 10, 13:54:38 »
Cia dar viena nuotrauka is priekio  ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2009 Kovo 10, 14:05:48 »
Jo, su tokiais buferiais kaip tik mūsų keliais ir važinėti... :D (n) Šiaip tai nematau tikslo taip tiurlinguoti..Nei grožio nei praktiškumo...Èia mano nuomonė.. :)

P.S. Gal klystu, bet užuodžiu reklamikės kvapą... :P :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2009 Kovo 10, 14:30:05 »
kam is sudo vaska spaust ? jei neiperki naujos tai neverta stengtis is senos padaryt nauja, nes vistiek nieko doro nesigaus... grotos iki apacios o salonas zilo :D
teisngai sneki ;)
kaip vienas zmogelis senais laikais 2guoli uztiuningavo kad atrode kaip 3 bet pasake kad ir kiek spahliaus detum vis tiek tai liks 2guolis :D Taip ir sitas variantas :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2009 Kovo 10, 15:06:27 »

o tu pziurek i ta pabaisa is sono.... kaip atsikises i prieki visas tas "grozis"... kaip auglys atrodo...

Va ir ant Marijos zemes yra:
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 10, 15:25:58 sukūrė Pradėjusysis »

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2009 Kovo 10, 15:19:49 »

o tu pziurek i ta pabaisa is sono.... kaip atsikises i prieki visas tas "grozis"... kaip auglys atrodo...
kaip spuogas isdyges :-] :-] :-] na o jei irmtai tai tikrai kaip svetimkunis atrodo :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2009 Kovo 10, 15:31:23 »
kaip spuogas isdyges :-] :-] :-] na o jei irmtai tai tikrai kaip svetimkunis atrodo :D
tai kur neatrodys kaip auglys vidury dailios daugiaaukščių kiemų pievelės  :E pastatyta

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2009 Kovo 10, 15:37:56 »
Galinis buferis tai kaip grynai bmw m5. Nu butu idomu gyvai pamatyti kaip atrodytu  :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2009 Kovo 10, 15:42:51 »
kolegos.. prasyciau tolerancijos ir pagarbos kitu forumo dalyviu atzvilgiu. kiekvienas turim savo nuomone, savo paziuras, stiliu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2009 Kovo 10, 18:10:08 »
Kodel reik manyt, kad naujo priekio dejimas, tai masinos keitimas i naujesne? As galiu nusipirkt a8 d3, bet to nenoriu, gaila litu, o noriutarkim ant a8 uzsidet ta snuki, ir tikrai neapgaudinesiu nesuprantanciu bobuciu kad cia yra a8 d3, siaip cia pagrazintas priekis. Toks jausmas kad perkant s8 ratus, arba dedant priekines s8 groteles dedi ne tam, kad masina atrodytu grazesne, sportiskesne, iskirtinesne, bet tam, kad visi galvotu kad ten S8 :D Taip pat ir su tuo nauju buferiu, niekas juk dedams tikrai negalvoja, kad va uzsidesiu nauja snuki, tai tipo visi galvos kad turiu d3, esu turtingas :D

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2009 Kovo 10, 18:22:32 »
man tai vienodai sviecia ;) as nedeciau, man negrazu ir taskas. Kiekvienam savo, jei ir uzsides jis ta prieki man tikrai neskaudes ;) as tik savo nuomone paskau :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2009 Kovo 10, 18:24:24 »
bet cia gana pigus variantas jei atsistoja tik 3 gabalai. o cia tu konkrevciai pardavineji ,ar kaip cia taip, nes per mano saltinius be galogenu 4000kainuoja. butent ant tos audines kur cia kazkas tarp daugiaaukciu imete, jis irgi mokejo 4000lt, 666 numeriai, kaimynas beveik :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2009 Kovo 10, 18:44:47 »
tai kur neatrodys kaip auglys vidury dailios daugiaaukščių kiemų pievelės  :E pastatyta
vaje žolynėlį ištrypė :V :D :D :D  kai automobilių aikštelės prie daugiabučių bus šiuolaikinės, o ne tarybinių laikų palikimas tai ir visos mašinos ant kieto pagrido stovės.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2009 Kovo 10, 20:29:56 »
bet cia gana pigus variantas jei atsistoja tik 3 gabalai. o cia tu konkrevciai pardavineji ,ar kaip cia taip, nes per mano saltinius be galogenu 4000kainuoja. butent ant tos audines kur cia kazkas tarp daugiaaukciu imete, jis irgi mokejo 4000lt, 666 numeriai, kaimynas beveik :D

Nea as tuom pats neuzsiemu  nebent galeciau padeti isigyti is firmos nu kainonos yra tokios kokios as rasiau...
Kuo dar galeciau padeti tai gauti audi groteles bet sakau dar nzn 100% ar jos visos vienodos tai va...
O man asmeniskai graziai atrodo rezianti aki man jo tokia  :H

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2009 Kovo 11, 17:07:22 »
vaje žolynėlį ištrypė :V :D :D :D  kai automobilių aikštelės prie daugiabučių bus šiuolaikinės, o ne tarybinių laikų
palikimas tai ir visos mašinos ant kieto pagrido stovės.
o tu pamastyk, o jei nesigauna, tai pastebėk, kas iš tokio žolynėlio lieka kai mašinom reik ryte iš jo išvažiuot po
visą naktį pliaupusio lietaus. visai normalu yra palikinėt ant šaligatvių, bet žolynas - neliečiama teritorija,
ir taip yra daug kur, kur pagrinde gyvena protaujantys žmonės.... nebeužtenka kieme vietos, ant šalligatvių, tai
palieka toliau, ant gatvelės ar dar toliau ant pagrindinės gatvės, nu žodžiu, kam aš čia aiškinu be reikalo, ane  :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Kovo 11, 20:37:12 »
tai ten tas bachuras nemanau kad laiko ant zolyno, o tik nufotkino ant jo. o siaip negrazu laikyt ant zoles, paskui krastovaizdis, nors ir minimalus, atrodo tragiskai...

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Kovo 12, 20:09:06 »
vaje žolynėlį ištrypė :V :D :D :D  kai automobilių aikštelės prie daugiabučių bus šiuolaikinės, o ne tarybinių laikų
palikimas tai ir visos mašinos ant kieto pagrido stovės.
o tu pamastyk, o jei nesigauna, tai pastebėk, kas iš tokio žolynėlio lieka kai mašinom reik ryte iš jo išvažiuot po
visą naktį pliaupusio lietaus. visai normalu yra palikinėt ant šaligatvių, bet žolynas - neliečiama teritorija,
ir taip yra daug kur, kur pagrinde gyvena protaujantys žmonės.... nebeužtenka kieme vietos, ant šalligatvių, tai
palieka toliau, ant gatvelės ar dar toliau ant pagrindinės gatvės, nu žodžiu, kam aš čia aiškinu be reikalo, ane  :D
atvažiuok į Šiaulius ir parodyk man, kur mano kieme mašiną prisiparkuoti grįžus po 18h (h) yra tik du varijantai: trypiam žolyną arba paliekam mašiną už kilometro nuo namų. bendru kaimynų sutarimu yra statoma ant žolyno, vaizdelis drėgnuoju metų laiku tikrai ne koks  :f :V o ką daryt kai kiekvienam butui mažiausiai vienas automobilis priklauso....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Kovo 13, 15:16:38 »
tai paverskit zolyna betonine aikstele ir nereikes trypt :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Kovo 13, 16:05:05 »
  :D :D dešimt snukių susimes, išsibetonuos, o statysis visi .... taip ir karai prasideda  :-] :-] :-]

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Kovo 13, 20:00:37 »
na jo ;) cia gi lietuva :-] :-]

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Kovo 13, 23:52:45 »
va cia tai zveris  :O (o) :D :D :-] :D