Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klubiečių A8 nuotraukos  (Skaityta 115051 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Ats: Klubiečių A8 nuotraukos.
« Atsakymas #475: 2012 Liepos 07, 23:21:54 »
jei leist daugiau - reik imt lauk rastavkes,o to as daryt lb nenoriu nes man belekaip ant ju stovi))))))

kokio plocio rastvakes pas tave idomumo delei? prieki ir gale vienodos? masina blogiau nuo to nevaziuoja? eksploatacija nebrangsta stipriai?

vaaa jaunelio jau panasu i dropa, bet ten auksciau tai ka as zinau - taip turetu atrodyt eiline masina mano nuomone

Jo eiline masina, ypac turbut turejai omeny eiline a8 :D ivaziuoji ziema i kiemus, ir ant provezu pasimauni, vaziuoja kregzdes galu varomos kiaurai ir zvengia is tokiu masinu :D tai linksma butu. Nevaryk dievo i medi, zeminimas tai tiurlingas, toks pat kaip stiklu tamsinimas, xenonu i priesrukines montavimas, visokiu slenksciu, ar neonkiu po dugnu statymas. Tiurlingas :D Va a8 d3 kitas reikalas, nori suzemini, nori suaukstini vienu mygtuko paspaudimu, visais gyvenimo atvejais, bet tas ir kainuoja, ir nemazai, ypac orine vaziuokle. Man irgi grazu suzeminta, bet logikos 0.